3700 TL Ryzen 3 3200G sistem nasıl?

Hocam eğer size Vega 8'in yeteceğini düşünüyorsanız ve bütçenizi 3700TL'ye kadar çıkardıysanız bazı şeylerden 100TL kısıp Ryzen 3 3200G yerine Ryzen 5 2400G almak daha mantıklı içerisinde hem Vega 11 GPU var hem ekran kartı hem de işlemci olarak daha performanslı ileride ekran kartı eklemesi yapacaksanız ki illaki ihtiyacınız olur o zaman R3 tüm ekran kartlarını beslemeyebilir bu sebepten dolayı R5 2400G almak daha mantıklı...

Toplama videoları izleyerek yapabilirsin aslında ama kendine güvenmiyorsan toplanmış al.
Yanlış bir bağlantı yapıp sisteme zarar veririm diye korkuyorum daha önce sistem montajlamadım hiç sana zahmet itopya teknobiyotik yada bildiğin herhangi bir güzel sitede en ideal şekilde toplayıp link atarmısın ordan direk alim yoksa hangi ürünler sıkıntılı hangileri tavsiye edilmiyor hiç bilmiyorum

Hocam eğer size Vega 8'in yeteceğini düşünüyorsanız ve bütçenizi 3700TL'ye kadar çıkardıysanız bazı şeylerden 100TL kısıp Ryzen 3 3200G yerine Ryzen 5 2400G almak daha mantıklı içerisinde hem Vega 11 GPU var hem ekran kartı hem de işlemci olarak daha performanslı ileride ekran kartı eklemesi yapacaksanız ki illaki ihtiyacınız olur o zaman R3 tüm ekran kartlarını beslemeyebilir bu sebepten dolayı R5 2400G almak daha mantıklı...
ki alacağınız bu işlemci ryzen 3 1200 den daha performanslı olacağı için işlerinizi daha rahat halledebilirsiniz ileride de ekran artı eklemesi yaparsanız çok daha iyi bir hale gelir.

Ben bu işten birşey anlamadım kafam iyice karıştı şu videoda R3 3200G daha iyi performans veriyor sanki yada en azından çok yakın. 3900 lirayada diğer arkadaş ekran kartlı bir sistem alabilirsin diyor oda çok mantıklı şuan beynim yanmak üzere :)

Ben bu işten bir şey anlamadım kafam iyice karıştı şu videoda R3 3200G daha iyi performans veriyor sanki ya da en azından çok yakın. 3900 lirayada diğer arkadaş ekran kartlı bir sistem alabilirsin diyor oda çok mantıklı şu an beynim yanmak üzere :)

Tabi ki 3900TL'ye ekran kartlı bir sistem alabilirsiniz ve bu daha iyi olur ben sadece Ryzen 3 alma eğilimindeyseniz Ryzen 5 almanız gerektiğini vurgulamak istedim.

Buyrun, iki şekilde de yaptım. Teknobiyoktik'teki daha avantajlı. Hem B365 anakart almış olursunuz, hem de 8 GB RX570. 3.539 TL ediyor, üstüne de monitörle 4.200'ü bulur.

itop.png
Tekno.png

Buyurun kendi kullandığım sistem içerisinde LG'nin 22" monitörü var ve bu monitör 1 ms 75 HZ size de tavsiye ederim sistemi bütçeniz yeterli ise kasayı değiştirebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2020-04-13_193639_www.sinerji.gen.tr.png
    Opera Anlık Görüntü_2020-04-13_193639_www.sinerji.gen.tr.png
    24,5 KB · Görüntüleme: 40
Buyrun, iki şekilde de yaptım. Teknobiyoktik'teki daha avantajlı. Hem B365 anakart almış olursunuz, hem de 8 GB RX570. 3.539 TL ediyor, üstüne de monitörle 4.200'ü bulur.

Eki Görüntüle 534226Eki Görüntüle 534233
Hocam ekranla beraber 4500 ü buldu benim bütcemi aştı aşağıdaki şekil alsam şimdilik işimi görürmü ilerde belki ikinci el filan RX 570 taksam olurmuki

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı