3700 TL Ryzen 5 1400 ve RX 570 Hazır Sistem

Telefondan baktigim icin cok anlayamadim fakat islemci olarak 1500x secili hali ile 3700 tl olabilir mi? Sepete ekleyince altta secilmisler arasinda oyle bir ibare gordum. Gerci anakart, bellek degistirilse iyi olur, ayrica gercekten 1400 kullanilmissa islemciyide almisken 2400g almakta fayda var.

Merhabalar sistemde Ryzen 5 1500X olan hali 3700TL fiyat bandında eğer Ryzen 5 1400 seçilirse ise sistemin fiyatı 3600TL civarında oluyor. Sizce bu fiyat aralığında daha iyi bir sistem alınabilir mi?

Bildiğim kadarı ile o kasada hava akışı problemi var öndeki hava delikleri çok küçük olduğu için hava alamıyor. Ama bileşenleriniz çok ısı yaratırmış gibi görünmüyor bana.

Paylaştığınız sistemin 1400 lü halinden çok daha iyi bir sistem. İşlemciyi 1600 le kıyaslayıp değiştirebilir, ekran kartınıda yine rx 570 le kıyaslayıp değiştirebilirsiniz.
Adsız.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı