3700TL mouse önerisi

AdemKE

Hectopat
Merhaba Logitech G502 Protheus Spectrum modeli faremi uzun süredir kullanıyorum ve yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. Fakat bayağıdır mouse piyasasına yabancıyım. Wraith sitesinden bu ATK fareler güzel gibi duruyor X1 olana şekli itibarıyla biraz daha yakınım. Kullananlar görüşlerini bildirebilirse çok memnun olurum.
Tutuş şeklim bu şekilde palma da clawa da pek benzetemiyorum ben ikisinin arası gibi daha çok. Elim orta-büyük o yüzden bir tık büyük bir mouse sanırım çok daha iyi olacaktır. G300s denemiştim ve bayağı rahatsız etmişti o tarz küçük modeller pek düşünmüyorum. Dediğim gibi önerilerinize açığım. Bütçem maksimum 3700TL.

1747168338376.jpeg

Hocam G502 güzel bir mouse ama illa değiştireceğim diyorsan Razer Cobra Pro var 3800 TL bandında kuponla 3500 vs. olabilir.

Hocam G502 güzel bir mouse ama illa değiştireceğim diyorsan Razer Cobra Pro var 3800 TL bandında kuponla 3500 vs. olabilir.

Hocam G502'den genel anlamda memnunum aslında ama sol tık ara sıra çift tıklamaya başladı plastik dokusunda da bozulmalar var. Neredeyse 7 seneyi devireceğiz iyi bile dayandı emektar. Şimdi yeni modelleri de çıkmış onları da araştırıyorum bakalım. Razer önerisini not ettim Teşekkürler.

Merhaba Logitech G502 Protheus Spectrum modeli faremi uzun süredir kullanıyorum ve yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. Fakat bayağıdır mouse piyasasına yabancıyım. Wraith sitesinden bu ATK fareler güzel gibi duruyor X1 olana şekli itibarıyla biraz daha yakınım. Kullananlar görüşlerini bildirebilirse çok memnun olurum.
Tutuş şeklim bu şekilde palma da clawa da pek benzetemiyorum ben ikisinin arası gibi daha çok. Elim orta-büyük o yüzden bir tık büyük bir mouse sanırım çok daha iyi olacaktır. G300s denemiştim ve bayağı rahatsız etmişti o tarz küçük modeller pek düşünmüyorum. Dediğim gibi önerilerinize açığım. Bütçem maksimum 3700TL.

Eki Görüntüle 2490399
ATK X1'in şekli hoşuna gittiyse alınabilir hocam. Kronik bir sorunu yok ama ATK'nın genel olarak kalite kontrolü çok iyi olmadığı için bazılarına sorunlu ürün gidebiliyor ama şu ana kadar sorunlu ürün gidenlerde wraithin yardımcı olduğunu gördüm. Bütçenizde daha fazla çeşit mouse var aslında ama ATK X1 şeklinde çok model yok hocam, yine de istiyorsan diğer modelleri de gösteririm.

ATK X1'in şekli hoşuna gittiyse alınabilir hocam. Kronik bir sorunu yok ama ATK'nın genel olarak kalite kontrolü çok iyi olmadığı için bazılarına sorunlu ürün gidebiliyor ama şu ana kadar sorunlu ürün gidenlerde Wraith'in yardımcı olduğunu gördüm. Bütçenizde daha fazla çeşit mouse var aslında ama ATK X1 şeklinde çok model yok hocam, yine de istiyorsan diğer modelleri de gösteririm.

Şekil güzel hocam rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum tuşları biraz kısa G502'ye göre ama yapı olarak benziyor birazcık daha dar hali sadece alışmadan yana bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kafamı kurcalayan konu işlemcim R5 1500X bu 8K polling rate vs. için zayıf. Alsam bile 1K standart değerde kullanacağım. Bu özellik aşırı fark yaratan ve hissedilen bir özellik mi? Tüm özelliklerinden yararlanamadıktan sonra G502'nin güncel bir modeline de geçebilirim o konuda kararsızım aradaki fiyat farkına değer mi uzun ömürlü olur mu bilemiyorum. Başka öneriniz varsa açığım incelemek isterim.

Alsam bile 1K standart değerde kullanacağım. Bu özellik aşırı fark yaratan ve hissedilen bir özellik mi? Tüm özelliklerinden yararlanamadıktan sonra G502'nin güncel bir modeline de geçebilirim o konuda kararsızım aradaki fiyat farkına değer mi uzun ömürlü olur mu bilemiyorum. Başka öneriniz varsa açığım incelemek isterim.
8k özelliği çok gerekli bir şey değil aslında. Zaten daha çok oyunlar için tasarlansa bile çoğu oyun stabil olarak 8k hz desteklemiyor ve bu da çoğu oyunda drop yemenize yada fps düşmesine sebep oluyor. Ayrıca kullandığınız işlemci de önemli tabi ve sizin ki yeterli olmaz gibi.

O yüzden dediğin gibi alsan da 1k hz de kullanacaksın. Aslında logitechin genel olarak ürünleri gereksiz pahalı oluyor ama şekil olarak g502 tarzında pek bişe olmadığı için direkt g502 nin kablosuz versiyonu alınabilir özellikle o şekilde bir mouse lazımsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı