ATK blazing sky F1 vs ATK blazing sky X1

Bütçe
4000
1) el ölçümünüz nedir?
2) neden bu fiyat bandında sadece bu iki mouse arasında kaldınız?
3) hangi oyun önceliğiniz?
4) mouse tutuş şekliniz nedir?

Yani karışım 20 cm var tam ölçüsünü nasıl alırım bilmiyorum ama çok fark etmez, birkaç mouse daha inceledim ama en çok hoşuma bunlar gitti başka önerin varsa söyleyebilirsin, FPS tarzı oyunları daha çok oynuyorum, mouse tutuş şeklim herhalde palm gript diye geçiyor

Yani karışım 20 cm var tam ölçüsünü nasıl alırım bilmiyorum ama çok fark etmez, birkaç mouse daha inceledim ama en çok hoşuma bunlar gitti başka önerin varsa söyleyebilirsin, FPS tarzı oyunları daha çok oynuyorum, mouse tutuş şeklim herhalde palm gript diye geçiyor
Konu başlığında 3.500 ve 3.700 TL fiyat bandındaki mouseleri atmışsınız.
1) Eğer bütçeniz çıkıyorsa Razer Deathadder V3 Pro alın.
2) Eğer bütçeniz o kadar çıkmıyorsa Razer Deathadder V3 Hyperspeed alın.

Hangisini alırsanız alın aşırı memnun kalacağınızdan eminim.

Ayrıca Razer Deathadder V3 Hyperspeed olan model hem palm, hem claw, hem de yarı palm-yarı claw tutuş şekline uygun.

Razer Deathadder V3 Pro ise palm grip için çok çok uygun.

Bkz:
Razer Deathadder V3 Pro vs Razer Deathadder V3 Hyperspeed (RTINGS):

Razer Deathadder V3 Pro VS Razer Deathadder V3 Hyperspeed

NOT : Elinizin ölçüsü eğer söylediğiniz gibi 20 cm ise, ergo ve bu büyük mouseler tam size göre.
NOT 2: Razer Deathadder V3 Pro, Razer Deathadder V3 Hyperspeed'den daha büyük.

Bkz:
1740526706104.png

Son düzenleme:
@MakeMyDay kanka ben bir sürü mouse denedim Lamzu Atlantis mini 4K olsun VGN Dragonfly F1 Pro Max olsun elime bir turlu uymadı 17x8 kullanıyorum fingertip tutmuyorum elım orta buyuklukte relaxed calw yani ayrıca Razer DeathAdder V3 HyperSpeed olan model hem palm, hem claw, hem de yarı palm-yarı claw tutuş şekline uygun. Bunun gibi bir mouse ariyorum elım kucuk o mouse gore bana onerebiliecegin mouse var mı bunun gibi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı