3700X + 2080S vs 3900X + 2070S vs 10700K + 3070S

Hangi işlemci-anakart ikililerinden hangisi f/p ve fiyatına değer?

• Amd 3700x RTX 2080s

• Amd 3900x RTX 2070s

• İntel 10700k RTX 2070s

• Bu dönemde bilgisayar mı alınır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Aklımda

Aslında o var fakat fiyatını kestiremediğim için korkuyorum ayrıca bilgisayarım bozulduğu için 2 haftadır telefondan dizi seyretmek dışında bir şey yapamıyorum şu an Türkçe bir aşk dizisinin 78. Bölümündeyim...

An itibariyle 11 gün 4 saat 21 dakika var ilk versiyonların çıkmasına, en azından almayacak olsanız bile bu "ampere" serisinin rtx 2000 serisine göre olan performans farkını bir görün, öyle karar verin derim. AMD ile rekabet içinde oldukları için çılgın farklar olabilir, belki de olmaz, en iyisi görmek. Ben 2 ay önce aldım, hem daha vardı, hem de ne zaman çıkacağı belli değildi, ama şuan belli.

An itibarıyla 11 gün 4 saat 21 dakika var ilk versiyonların çıkmasına, en azından almayacak olsanız bile bu "ampere" serisinin RTX 2000 serisine göre olan performans farkını bir görün, öyle karar verin derim. AMD ile rekabet içinde oldukları için çılgın farklar olabilir, belki de olmaz, en iyisi görmek. Ben 2 ay önce aldım, hem daha vardı, hem de ne zaman çıkacağı belli değildi, ama şu an belli.

Sizce tanıtımı yapıldıktan ne kadar sonra Türkiye satışı başlar.

3070S muhtemelen 2080S'ten bir tık daha performanslı bir kart olacaktır diye tahmin ediyorum, söz konusu bütçeden yana fazla bir sıkıntı yoksa özellikle oyun anlamında i7-10700K + RTX 3070S aralarında en güçlü kombinasyon olarak duruyor, zaten oyun dışı kullanım alanlarından; CPU render/yapay zeka makine öğrenmesi gibi modüllerin aktif olarak yazılımsal programlanması vb gibi işlemci yükü ihtiyacı olan özel durumlarda da hemen hemen R7 3700X-R7 3800X muadili sonuçlar elde edilebiliyor bu işlemciyle, hatta 5 GHz üstü yapılacak olan hız aşırtma bu işlemcilerin de önüne geçmesinin yolunu açıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı