fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.919 Makaleler 6 Çözümler 30 12 Kasım 2019 #21 Hyduken dedi: Teşekkür ederim forumdaşlar,o halde ben msi b450i gaming plus ac anakartını almak için araştırmalara başlıyorum Genişletmek için tıkla... O kart ITX yani çok küçük. ATX olan anakartlara bakın. Tomahawk MAX en uygunu olur. MAX ibaresi de 3. seri Ryzen'larla uyumlu demek. MAX olmayanlarda işlemciyi takmadan once BIOS update yapmanız gerekli.
Hyduken dedi: Teşekkür ederim forumdaşlar,o halde ben msi b450i gaming plus ac anakartını almak için araştırmalara başlıyorum Genişletmek için tıkla... O kart ITX yani çok küçük. ATX olan anakartlara bakın. Tomahawk MAX en uygunu olur. MAX ibaresi de 3. seri Ryzen'larla uyumlu demek. MAX olmayanlarda işlemciyi takmadan once BIOS update yapmanız gerekli.
Hyduken Kilopat Katılım 20 Kasım 2013 Mesajlar 86 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2019 #22 Tamamdır,teşekkür ederim o zaman tomahawk max için para biktirelim