3700X sistem yükseltme için öneriler

Yagami_Light07

Hectopat
Yer
İzmir-Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 3700x
RTX 3070
16 GB Ram
X570 Anakart
Meslek
Hukuk Okuyor 2/4
Arkadaşlar sistemimden memnunum. Biraz eski de olsa birçok oyunu halen oynatabiliyor. Lakin yayınlara başladım ve yeni nesil oyunlar için pek de geleceğe yönelik olmadığını düşünüyorum. Parçaları ve hakkında düşündüklerimi kısaca yazacağım ve sizden yükseltme hakkında öneriler isteyeceğim. (bu arada yükselteceğim parçalar eğer ki netleşirse ikinci el satmayı düşünüyorum. Hepsi temiz içi açılmamış herhangi bir sorunu olmayan mining yapılmamış ürünlerdir)

Amazon.com.tr
Bence güzel bir işlemci zamanında çok uyguna almıştım (dönemine göre) yükseltmeyi pek düşünmesem de önerilerinize açığım.
Yine performansı güzel bir ekran kartı. Olumsuz yanları: Biraz eski, RTX desteği yok mining için kullanışlı bir kart ben hiç yapmadım ama 2. el satmamda biraz zorlayacak beni, biraz fazla güç tüketiyor. İronisi bir yana gönlümde bir 6800XT ile değişmek var.
X570-A PRO | Motherboard | MSI Global
Anakartlar hakkında pek bir fikrim yok ama tek bildiğim b serisinden daha güçlü olduğu ve çift M.2 desteği var. Ben ikisini de kullanıyorum.
RAM 2x8 yükseltmeyi düşünmüyorum markasını hatırlamıyorum ama memnunum.
Fiyatını görünce bir kötü oldum :D zamanında çok uygundu. (değişmeyi düşünmüyorum) herhangi bir sorunu yok.
2 tane M.2 SSD var biri James Donkey 512 biri Samsung EVO 1 TB herhangi bir sorun yok ikisinde de.
Kasa:https://www.hepsiburada.com/gametech-ares-rainbow-4x120mm-fan-bilgisayar-kasasi-pm-HB000017U0HU
Bunun eski bir modeli ama neredeyse aynı. Bence sistemdeki tek sıkıntı bu bu kısım (galiba) 3 fanlı bir GPU için küçük. Pek anlamıyorum ama resim atarım.

Arkadaşlar samimi cevap verir iseniz sevinirim herhangi bir marka savunuculuğu yerine orta yolcu olursak daha iyi olur: )

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekran kartı olarak uygun fiyatlı olması için ikinci elden bakabilirsin. 6800xt, 3070 gibi kartlar uygun fiyata oluyor. 3070'in VRAM'i düşük olsa da bir seçenek tabii. İşlemci olarak da 5600x-5700x gayet iyi gider.

Hocam ekran kartı olarak uygun fiyatlı olması için ikinci elden bakabilirsin. 6800xt, 3070 gibi kartlar uygun fiyata oluyor. 3070'in VRAM'i düşük olsa da bir seçenek tabii. İşlemci olarak da 5600x-5700x gayet iyi gider.
6800xt daha iyi olacaktır diye düşünyorum. Ama Sorun kasama 3 fanlı bir ekran kartı sığmayabilir.

Arkadaşlar her türlü önerilerinize açığım

Aynı sistemden bende var. Sadece anakart b550. Bir de kart sapphire değil Msi.
Nasıl bir geliştirme yaptınız hocam siz. Bende gskill 4x8 3600mhz ram var ilaveten. 2si tridentZrgb, 2si ripjaws.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı