3700X ve 2070S sisteme kasa ve güç kaynağı önerisi

Kaç FPS alır tam hatırlamıyorum ama monitörun Hz değerinden yüksek FPS aldığı sürece sıkıntı yok zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaç FPS alır tam hatırlamıyorum ama monitörun Hz değerinden yüksek FPS aldığı sürece sıkıntı yok zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

buvideo enyüksek ayarlarda mı şuan dinleyemiyorum ve ocerclock la ne kadar artar fps

En düşük ayarlara almış.

Sistemin son halini şöyle bırakayım
Bu parçaları almayın o zaman bütçe belirtin daha iyisini önerelim.

Bütçeniz 12.500 civarı sanırım ve sizin için ışık önemli sanırım o yüzden tüm parçaların ARGB ve senkronize çalışacak şekilde seçtim:

Nasıl görsel şölen olucak derseniz 5 adet ARGB fan, ekran kartı dik durduğu için üstünde olan ışıklar gözükecek ve tüm ışıklı parçalar Asus Aura Sync tarafından kontrol edilecek senkronize şekilde.

Dediğim gibi monitörun Hz değerinden yüksek alın sıkıntı yok.

En düşük ayarlara almış.

Sistemin son halini şöyle bırakayım

Dediğim gibi monitörun Hz değerinden yüksek alın sıkıntı yok.

son videodaki sistemle bizim sistem aynı dimi?
son videodaki sistemle bizim sistem aynı dimi?
sisteme rx 580 ekleyelim isterseniz

@inancmetin parçalar değişmeyecek zaten ama ha 500 almışsınız ya 144 çünkü monitör 144 Hz size 144 Hz gösterir gidipte 500 FPS göstermediği diye arada kalmayın.

Alabileceğinizi en yüksek Hz değerine sahip monitör 165-240 Hz olur ve bunların üstünü çok rahat görüyor sıkıntınız olmasın.

@inancmetin parçalar değişmeyecek zaten ama ha 500 almışsınız ya 144 çünkü monitör 144 Hz size 144 Hz gösterir gidipte 500 FPS göstermediği diye arada kalmayın.

Alabileceğinizi en yüksek Hz değerine sahip monitör 165-240 Hz olur ve bunların üstünü çok rahat görüyor sıkıntınız olmasın.
İnsta verir misin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı