375 TL Bilgisayar Kasası Önerisi

Isabelle

Hectopat
Yer
CRM
Yeni kasa almayı düşünüyorum fakat düzgün bir şey bulamadım. Maximum 375₺ ve PSU'su altta olacak şekilde bir kasa arıyorum. Bildiginiz modeller varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende uzun aramalar sonucu dun zalman s2 siparis ettim 240 TL ye . Tek fan var diğerlerini kendin alacaksın yalnız. Öneri olarak zalman s2, rampage rmc2019, corshair delta, msi mag 010 bunlar güzel kasalar iyi hava akışı var. Sıvı soğutma destekleri var. Senin bütçen s2 ye yeter artar bile :)
Bu kasada güzelmiş dün haberim olsa bunu düşünebilirdim

Sharkoon AM5
Hem sade hem uygun fiyatlı hem de (şahsi görüşüm) şık. Ayrıca toz için filtreleri ve renk seçenekleri de olan bir kasa, sitede aratabilirsiniz. Ki bence Intel kullanıyorsanız mavi olanı, AMD kullanıyorsanız kırmızı olanı tercih edebilirsiniz. 😊
Saygılarımla...

Yeni kasa almayı düşünüyorum fakat düzgün bir şey bulamadım. Maximum 375₺ ve PSU'su altta olacak şekilde bir kasa arıyorum. Bildiginiz modeller varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Eğer düşünür iseniz elimde Corsair Spec Alpha kırmızı kasa var 23.11.2018 tarihinde hepsiburada üzerinden aldım. Kutu, fatura ve vidaları yani anlayacağınız herşeyi tam. Corsair Spec Alpha - Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da - 691763705 ürünü inceleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı