375 TL klavye önerisi

Bence @TÇB'nın dediği gibi Redragon Dark Avenger tercih etmelisin. Hem RGB hem de kaliteli. Görünüşü de Steelseries klavyeleri andırıyor.

@TÇB hocam siz ne düşünüyorsunuz bu klavye hakkında?
Alınabilir. Yarı-mekanik bir klavye. Hem yanında fare gelmesi güzel bir şey.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki sizce MSI Vigor GK30 mu yoksa Redragon Dark Avenger mı?
Hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın.

Peki sizce MSI Vigor GK30 mu yoksa Redragon Dark Avenger mı?
Hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın.
Hem klavye hem fare olsun istiyorsan MSI Vigor GK30'u öneririm. Fareye ihtiyacım yok diyorsan ve kaliteli mekanik klavye istiyorum diyorsan Redragon Dark Avenger'i öneririm. Klavyenin başında yorulmam. Merak etmeyin.

Hem klavye hem fare olsun istiyorsan MSI Vigor GK30'u öneririm. Fareye ihtiyacım yok diyorsan ve kaliteli mekanik klavye istiyorum diyorsan Redragon Dark Avenger'i öneririm. Klavyenin başında yorulmam. Merak etmeyin.
Hocam şuan bir fareye ihtiyacım yok. Farem Logitech G402 Hyperion Fury çok memnunum kendisinden. Ama 5 yıldır aynı fareyi kullanıyorum ve bozulmasından korkuyorum.

Hocam şuan bir fareye ihtiyacım yok. Farem Logitech G402 Hyperion Fury çok memnunum kendisinden. Ama 5 yıldır aynı fareyi kullanıyorum ve bozulmasından korkuyorum.
Bozulursa kullanabilirsiniz. Ben olsam Redragon Dark Avenger alırdım veya MSI Vigor GK30 alırdım. Önerdiğimiz klavyelerde üzmez.

Bozulursa kullanabilirsiniz. Ben olsam Redragon Dark Avenger alırdım veya MSI Vigor GK30 alırdım. Önerdiğimiz klavyelerde üzmez.
En nefret ettiğim bölüme geldim. Karar zamanı. Dark Avenger, HyperX Alloy Core ve MSI Vigor GK30 arasında kaldım ama galiba Dark Avenger klavyeyi seçeceğim. Herkese yardımları için teşekkür ederim. Aldığımda yine buraya yazarım.

Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…