MSI Vigor GK30 Türkçe RGB Gaming Combo Set | ITOPYA
MSI Vigor GK30 Türkçe RGB Gaming Combo Set En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK30 COMBO TR ITOPYA'da.
@TÇB hocam siz ne düşünüyorsunuz bu klavye hakkında?Üstüne mouse da var istersen sat.MSI Vigor GK30 Türkçe RGB Gaming Combo Set | ITOPYA
MSI Vigor GK30 Türkçe RGB Gaming Combo Set En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK30 COMBO TR ITOPYA'da.www.itopya.com
Bence @TÇB'nın dediği gibi Redragon Dark Avenger tercih etmelisin. Hem RGB hem de kaliteli. Görünüşü de Steelseries klavyeleri andırıyor.Biraz daha düşündükten sonra karar vereceğim. Ama Redragon Dark Avenger alır mıyım bilmiyorum. Gamepower Ogre içimde öyle bir hayal kırıklığı yarattı ki mekanik klavyeler biraz ön yargılı yaklaşıyorum.
Alınabilir. Yarı-mekanik bir klavye. Hem yanında fare gelmesi güzel bir şey.@TÇB hocam siz ne düşünüyorsunuz bu klavye hakkında?
Alınabilir. Yarı-mekanik bir klavye. Hem yanında fare gelmesi güzel bir şey.
Hem klavye hem fare olsun istiyorsan MSI Vigor GK30'u öneririm. Fareye ihtiyacım yok diyorsan ve kaliteli mekanik klavye istiyorum diyorsan Redragon Dark Avenger'i öneririm. Klavyenin başında yorulmam. Merak etmeyin.Peki sizce MSI Vigor GK30 mu yoksa Redragon Dark Avenger mı?Hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın.
Hocam şuan bir fareye ihtiyacım yok. Farem Logitech G402 Hyperion Fury çok memnunum kendisinden. Ama 5 yıldır aynı fareyi kullanıyorum ve bozulmasından korkuyorum.Hem klavye hem fare olsun istiyorsan MSI Vigor GK30'u öneririm. Fareye ihtiyacım yok diyorsan ve kaliteli mekanik klavye istiyorum diyorsan Redragon Dark Avenger'i öneririm. Klavyenin başında yorulmam. Merak etmeyin.![]()
Bozulursa kullanabilirsiniz. Ben olsam Redragon Dark Avenger alırdım veya MSI Vigor GK30 alırdım. Önerdiğimiz klavyelerde üzmez.Hocam şuan bir fareye ihtiyacım yok. Farem Logitech G402 Hyperion Fury çok memnunum kendisinden. Ama 5 yıldır aynı fareyi kullanıyorum ve bozulmasından korkuyorum.
En nefret ettiğim bölüme geldim. Karar zamanı. Dark Avenger, HyperX Alloy Core ve MSI Vigor GK30 arasında kaldım ama galiba Dark Avenger klavyeyi seçeceğim. Herkese yardımları için teşekkür ederim. Aldığımda yine buraya yazarım.Bozulursa kullanabilirsiniz. Ben olsam Redragon Dark Avenger alırdım veya MSI Vigor GK30 alırdım. Önerdiğimiz klavyelerde üzmez.
Hayırlı olsun.En nefret ettiğim bölüme geldim. Karar zamanı. Dark Avenger, HyperX Alloy Core ve MSI Vigor GK30 arasında kaldım ama galiba Dark Avenger klavyeyi seçeceğim. Herkese yardımları için teşekkür ederim. Aldığımda yine buraya yazarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.