İ5 olabilir ama anakartınız AM3+ ise FX8350 almanız yeterlidir.Maalesef 400'den yukarı çıkamam. İşlemci olarak i5-3470 mi önerirsiniz FX-4100 mü? Ancak anakartın durumları farklı. FX-4100 mü I5-3470 mi? - Technopat Sosyal
Aralarında pek fark yok yine de 680 önde. RX560 4GB rami kullanamaz gereksiz bir ram miktarı. Fan sayısının bu seviye kartlarda önemi yok. 500 liraya RX570 Alınabilir. Kullanacağın monitörün çözünürlüğü nedir ?
1080P kullanacağım.Bu arada alacağın kart için uygun güç kaynağın olacak mı buna bak. Monitör çözünürlüğünü paylaşır mısın ?
Her şeyi anlattım bu konuda FX-4100 mü I5-3470 mi? - Technopat Sosyalİ5 olabilir ama anakartınız AM3+ ise FX8350 almanız yeterlidir.
750 ti diğer iki karttan daha düşük performanslı bir kart. HDMI girişi bozuksa görüntüyü alabilecek misin başka şekilde fazladan sana uygun girişi var mı ? Bozuk kart almaman daha iyi olur 560 veya 680 alınabilir sağlamsa. Bu seviye kartlarda fanın bir önemi yok dedim daha önce deFazla bir fark gözükmüyor. Bulduğum 560'ın tek fan olması bir sıkıntı çıkarır mı? Bide HDMİ çıkışı bozuk 750 Ti buldum 250 liraya. Alınır mı? Son olarak GTX 680'nin fazla güç çekmesi hiç sıkıntı değil PSU'da 2 tane 6+2 pin pcie kablosu var zaten.
Tek fan ısı bakımından problem çıkartmayacaksa 560'a yöneleceğim galiba. 4GB VRAM var bide.750 ti diğer iki karttan daha düşük performanslı bir kart. HDMI girişi bozuksa görüntüyü alabilecek misin başka şekilde fazladan sana uygun girişi var mı ? Bozuk kart almaman daha iyi olur 560 veya 680 alınabilir sağlamsa. Bu seviye kartlarda fanın bir önemi yok dedim daha önce de
Tabi alınabilir. Ama 4 GB ram olması maalesef pek bir anlam ifade etmeyecek yine de tercih edebilirsin.Tek fan ısı bakımından problem çıkartmayacaksa 560'a yöneleceğim galiba. 4GB VRAM var bide.
Yazmışım çoktan.Tabi alınabilir. Ama 4 GB ram olması maalesef pek bir anlam ifade etmeyecek yine de tercih edebilirsin.
Sonradan gördüm. 425 liradan ucuza bulabilirsen daha iyi olur.Yazmışım çoktan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.