Arkadaşlar bildiğiniz üzere Vatan'da KDV indirimi var. Buradan bir sistem toplamak istiyorum ve maksimum bütçem 3750 TL (1 kuruş geçemiyorum malesef). Bunları göz önünde bulundurarak bir öneri yapar mısınız?
Vatan'dan alacaksan o paraya iyi bir şey toplayamazsın. Demek istediğimiz buydu. Dışarıdan tek tek aldığında 2900-3000 olan sistem vatanda 3750 liraya denk gelecek sana.
Bir hatam vb. varsa düzeltirseniz sevinirim. Anakartı ileride RAM ekleyebilmen için 4 slotluk seçtim. Kasanın hava akışı iyiymiş. RAM tek kanal. İleride bir tane daha takarsın aynısından. SSD de ekleyebilirsin ileride. Ben olsam böyle bir sistem toplardım
VATAN GAMING STUDIO TAVSİYE SİSTEMİ -INTEL 8100-MSI RX570-MSI H310M-WD 250GB SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bir hatam vb. varsa düzeltirseniz sevinirim. Anakartı ileride RAM ekleyebilmen için 4 slotluk seçtim. Kasanın hava akışı iyiymiş. RAM tek kanal. İleri de bir tane daha takarsın aynısından. SSD'de ekleyebilirsin ileride. Ben olsam böyle bir sistem toplardım