3750 TL Sistem Önerisi

Selams

Decapat
Katılım
24 Mayıs 2019
Mesajlar
2
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Vatan'da KDV indirimi var. Buradan bir sistem toplamak istiyorum ve maksimum bütçem 3750 TL (1 kuruş geçemiyorum malesef). Bunları göz önünde bulundurarak bir öneri yapar mısınız?
 
Vatan'dan alacaksan o paraya iyi bir şey toplayamazsın. Demek istediğimiz buydu. Dışarıdan tek tek aldığında 2900-3000 olan sistem vatanda 3750 liraya denk gelecek sana.
 
Son düzenleme:
397367


Bir hatam vb. varsa düzeltirseniz sevinirim. Anakartı ileride RAM ekleyebilmen için 4 slotluk seçtim. Kasanın hava akışı iyiymiş. RAM tek kanal. İleride bir tane daha takarsın aynısından. SSD de ekleyebilirsin ileride. Ben olsam böyle bir sistem toplardım :)
 

Bak bu sistem gayet iyi:
İşlemciyi R5 2600 yaparsın, anakart Gigabyte B450M yaparsın, RAM Corsair 8GB yaparsın (sonra aynı RAM'den bir tane daha alırsın dışarıdan) ve mis gibi bir sistem olur.
 
Hazır sistemlere de göz atmanı tavsiye ederim.

Yayın, render gibi işlerde uğraşacak mısınız?
 
Son düzenleme:
Nasıl yok kardeşim? 3750 TL'ye çok da güzel sistemler toplanabilir. Birazdan sistemci arkadaşlarımız gelir kardeşim :)

Alırsın da gidip 1060'lı sistem toplarsın.
Eki Görüntüle 397367

Bir hatam vb. varsa düzeltirseniz sevinirim. Anakartı ileride RAM ekleyebilmen için 4 slotluk seçtim. Kasanın hava akışı iyiymiş. RAM tek kanal. İleri de bir tane daha takarsın aynısından. SSD'de ekleyebilirsin ileride. Ben olsam böyle bir sistem toplardım :)

Bu kadar toplanıyor muymış? Ben gelecekten geliyorum şimdi bunlar biraz zor toplanıyor.
 

Geri
Yukarı