3750 VP ile Valorant'ta Spectra + Ghost vs Uzaylı Avcısı almak

BloodPanter06

Centipat
Valorant'ta:
  • 2 adet Vandal / RGX ve Pni
  • 1 Phantom / Yağmacı Phantom
  • 1 OP / Ejder OP
  • 1 Şerif / Ion
  • 3 adet Bıç / Yelpaze, Oni Pençei, Kelebek var.
Hesapta 3750 VP var. buna Spectra + Ghost mu almalıyım, yoksa Uzaylı Avcısı mı kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'ta:
  • 1 OP / Ejder OP
  • 1 Şerif / Ion
Hesapta 3750 VP var. buna Spectra + Ghost mu almalıyım, yoksa Uzaylı Avcısı mı kararsız kaldım.
3 adet bıçağın var zaten yeni silahlar için skin almak daha mantıklı.

Valorant'ta:
  • 1 OP / Ejder OP
  • 1 Şerif / Ion
Hesapta 3750 VP var. Buna Spectra + Ghost mu almalıyım, yoksa Uzaylı Avcısı mı kararsız kaldım.

Hiçbir şey alma aklını başına topla bence yaklaşık 11k para yatırdım Valorant'ya ne satabiliyorum ne alabiliyorum öyle duruyor CS 2 çıkalı bir kere oyuna bile girmedim keşke 11k ile bir bıçak alsaydım en azından satabilirdim aklını başına topla çünkü o para yatırmaya bir kez başladığın zaman geri dönüşü olmuyor benden bir tavsiye ister dikkate ister alma

Bıçaklar yeterli, asil ya da iyon spectre bekle. Ghostu da hangisini seviyorsan.

Bıçaklar yeterli, asil ya da iyon spectre bekle. Ghostu da hangisini seviyorsan.

Spectra ve ghostu nadiren kullanıyorum ghost belki ondan sordum şu an aklımda uzaylı avcısı var ama bilmiyorum.

Hiçbir şey alma aklını başına topla bence yaklaşık 11k para yatırdım Valorant'ya ne satabiliyorum ne alabiliyorum öyle duruyor CS 2 çıkalı bir kere oyuna bile girmedim keşke 11k ile bir bıçak alsaydım en azından satabilirdim aklını başına topla çünkü o para yatırmaya bir kez başladığın zaman geri dönüşü olmuyor benden bir tavsiye ister dikkate ister alma

CS seven biri değilim en azında hesap saklar satarım ya zevkli oyun

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı