Klasse Classic Mouse pad alınır mı?

• Konuyu başlatan ErnY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 124
Bütçe
400 Maks

ErnY

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Kaldırım Mühendisi
Arkadaşlar selam, Klasse Classic mouse pad almayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlar plastik kokusu falan var diye memnun kalmamışlar. Siz ne dersiniz, bu bütçede önerebileceğiniz bir mouse pad var mıdır?

Klasse Pro için yazacağım. Birkaç yıldır Klasse Pro kullanıyorum, memnunum. Plastik kokusu olduğunu hatırlamıyorum eğer vardıysa da çok kısa sürede geçmiştir diye düşünüyorum. Bunun haricinde dokusu vesaire güzel bir mouse pad.

Klasse blitz ve longteng serilerini kullanıyorum. Longtegh serisinde hiç koku yoktu fakat blizt serisi ilk kutudan çıkartınca koku vardı 10 dk sonra koku vs kalmadı, Gayet kaliteliler gönül rahatlığı ile alabilirsiniz

Bu bütçede fazla bir seçenek yok zaten. Kötü bir pad değil ama iyi de değil. Paranızın karşılığını alıyorsunuz diyebilirim.

Bunlara da bakabilirsiniz. Bütçede tavsiye edilen ürünler. Ama tavsiyem bütçenizi arttırıp uzun ömürlü , kaliteli bir pad almanız.

Koku konusunda bir sıkıntı yok ama cs gibi online oyunlarda mouse aşırı takılma yapıyor. Mousepadı kaldırıp düz masada oynayınca yağ gibi akıyor. Belki de yüzeyi sorunludur, o yüzden önermem.

İnternet kafe çıkması. Bende de 6 yıldır duruyor. Yıllardır kullanıyorum tık sıkıntı yok. En son 2 sene önce falan yıkamıştım şakasız. Valorant'ta yüce, immo civarında takılıyorum.

Direkt bunu alıp geçebilirsin.

Arkadaşlar selam, Klasse classic mouse pad almayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlar plastik kokusu falan var diye memnun kalmamışlar. Siz ne dersiniz, bu bütçede önerebileceğiniz bir mouse pad var mıdır?

Bunun Pro versiyonunu Ordu'dan bir arkadaşım satın almıştı. Havalı bir mouse pad.

İnternet kafe çıkması. Bende de 6 yıldır duruyor. Yıllardır kullanıyorum tık sıkıntı yok. En son 2 sene önce falan yıkamıştım şakasız. Valorant'ta yüce, immo civarında takılıyorum.

Direkt bunu alıp geçebilirsin.

Bunun Pro versiyonunu Ordu'dan bir arkadaşım satın almıştı. Havalı bir mouse pad.
Aynı kalite ile üretildiğinden hala eminmiyiz 😁.Bizde çok çürüttük bu mousepadi.

Hocam açıkçası bütçeyi 1000 TL altında (700-800) çıkartırsak bir öneriniz olur mu dediğiniz gibi uzun ömürlü olabilmesi açısından. Ek olarak ne kadar çoğu türden oyunu oynasam da FPS oyunları hayatımın büyük bir parçası ve takılma gibi sorunlar benim içim çok kötü olur.

Eklemeyi unuttuğum en önemli şey ise 90x40 bir mouse pad arıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı