3750TL'ye i5 8400 + GTX 1060 Tabanlı Sistem Toplama

Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Arkadaşım alacak bu bilgisayarı. Genellikle oyun oynayacak. 4500 TL Parası var. Geri kalan bütçeyi monitöre ayıracak. Ona topladığım sistem nasıl olmuş diye, konu açmak istedim.
Arkadaşım taksit ile bilgisayar alacak. O yüzden tek bir siteden olması zorunda.

Topladığım sistem;

Pc toplama sihirbazı - Bilgisayar toplama sihirbazı - incehesap.com

1525109387986.png

Öneriniz var ise bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı pek önermem, 1060 için tek fan yetmeyebilir, VS serisi PSU'lar kronik sorunlu, hiç önermem. Bence arkadaş 3700 liraya 1060 koymak için çok zorlamasın. Sırf onun için kasa, PSU, ve SSD'den kısmasın. Ekran kartını 1050 TI yapsın, kasayı ve PSU'yu yükseltip SSD taksın. SSD çok farkettirecektir.

Kasayı pek önermem, 1060 için tek fan yetmeyebilir, VS serisi PSU'lar kronik sorunlu, hiç önermem. Bence arkadaş 3700 liraya 1060 koymak için çok zorlamasın. Sırf onun için kasa, PSU, ve SSD'den kısmasın. Ekran kartını 1050 TI yapsın, kasayı ve PSU'yu yükseltip SSD taksın. SSD çok farkettirecektir.

Merhabalar vs serisinin sorunu giderildi şu an piyasadakiler sorunsuz.

Arkadaşım alacak bu bilgisayarı. Genellikle oyun oynayacak. 4500 TL Parası var. Geri kalan bütçeyi monitöre ayıracak. Ona topladığım sistem nasıl olmuş diye, konu açmak istedim.
Arkadaşım taksit ile bilgisayar alacak. O yüzden tek bir siteden olması zorunda.

Topladığım sistem;

Pc toplama sihirbazı - Bilgisayar toplama sihirbazı - incehesap.com

Eki Görüntüle 294893

Öneriniz var ise bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. :)
Hacım ben de bu bütçede bilgisayar toplayacağım , bence i5 8400'ün ghz düşük pek önemi var mı bilmiyorum ama gene bi sorayım.

VS serisi yenilendi. Şu an VS serisinde sorun yok.

Tamam da kullanan arkadaş overclock nedir bilmiyor. Yani o ekran kartı kolay kolay ısınmaz. VS serisi düzeltilmiş diyorlar doğru mu bilmiyorum. 1050 ti taksam i5 8400 ün o kadar bi önemi kalmayacak, 1050 ti ile 1060 arasında 300 TL fark var ve aralarındaki fark çok fazla. Yanlışım var ise düzeltin.
Kasada da 6 adet fan olduğu için ve görüntüsü bence güzel olduğu için ekledim.
Başka cevap verebilecek biri var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı