Steam 37Mbps internet ile 3 MB/s indirme yapmak normal mi?

Vodafone Net kullanıyorum 50 Mbps hıza Steam de 6 Mbps hızda indirme yapıyor Steam de indirme hızı kısıtlama ayarı var interneti sınırlandırabiliyorsun bir kontrol et ama seninki bir tık düşük gibi bir de bilgisayarına interneti neyle bağlıyorsun Wi-Fi ile mi etarnet kablosuylamı oda fark eden internetin hızını ben Wi-Fi ile bağlanıyordum ilk zamanlar dengesizdi şimdi kablo çektim ve sabit nette sahibim.

İndirme bölgesini değiştirip Ukrayna - Harkiv ya da Kiev olarak deneme şansınız var mıdır? Belki bundan dolayı yavaş indiriyordur.

4.5 civarında almanız lazım. Ethernet kablosu varsa onla deneyin. Wi-fi ile bağlanıyorsanız uzakta mısınız?

Bunlarda sorun yoksa ve eğer Steam'de hız sınırlayıcı açık mı ya da ayarlarda indirme bölgesi farklı mı onları kontrol edin. Bunlarda sorun yoksa yüksek ihtimal internetinizde sorun vardır.

Steam sana mbps değil mb/s gösteriyor. İkisi farklı, istersen steam'i mbps ye çevirebilirsin. 3 mb/s normal, sorun yok.
37 Mbps internet için 3 MB/s normal bir hız değil.

Örnek veriyorum;

36.7 Mbps internet için:

4.5 MB/sn hız almalı.

Sen 3'e normal diyorsun ama o 3 MB/s:

25 - 26 Mbps'ye eşit.

Şimdi nasıl normal oluyor?

Bende de 1-2 haftadır aynı sorun oluyor. Resetledikten 2-3 gün sonra aynı problem oluyor.

Wireless ile bağlıysan da etkiler.

Yok kabloyla bağlı direk.

Gece gece uykum var herhalde Steam yazısını görmüyorum. Biraz az gibi evet. Ortalama 4 MB/sn gibi bir hız vermesi gerek normalde.

Yani en azından bir 4 MB/sn vermesi lazım az geldi.

37 Mbps ile 4-4.4 arası görüyorum.

Boşta 3.40 üstüne çıkmıyor indirme hızı.

Bu sorun bende uzun zamandır var maalesef.

Ben kendime şükür edeyim hocam indirme hızınız çok çok düşük.

Yani Max 3.40 oldu daha üstüne hiç görmedim.

Etarnet kablosu kullandığım halde bile böyle.

Bunu denedim fakat faydası olmadı desek yeridir.

Etarnet kablosu ile bağlıyorum uzakta değilim çok yani aynı oda içerisinde.

Şimdi güncel olarak uygulama indirdim Steam üzerinden Max 4 MB/sn oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…