38.000 TL laptop önerisi

Bütçe
35-38k

patechno

Zeptopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
min 512 GB SSD
Merhaba. Öncelile uzun yıllar götürecek bir laptop almak istiyorum-Max 38k veririm. Office programları, sunumlar, video editleri ve araştırma vs yapmak için kullanacağım(Üniversite öğrencisiyim). Bu yüzden şarjı çok gitsin isiyorum. İş-mobil, genel kullanım seçenekleri kalıyor. Ama erkek arkadaşım beraber oyun oynarız belki diyor, almışken ekran kartı olan bir bilgisayar al.
Hem oyun oynayabileceğim hem şarjı çok götüren bir bilgisayar öneriniz var mı? Aşagıya da epeye koydugum kriterlere bakın diye link bırakıyorum.

epey laptoplar

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    61,2 KB · Görüntüleme: 34

40K oldu sanırım. Bütçe civarı atmaya çalıştım.

40k oldu sanırım. Bütçe civarı atmaya çalıştım.

Ya sen her yerdesin, kralsın ama niye hep aynı bilgisayarları atıyorsun, hem bana tavsiye lazım. ekran kartı olan bi iş office alıp oyun oynayabilir miyim? yoksa sadece basit düzeyde render yaparken mi yeterli kalır? öyleyse ne yapayım?

@patechno Huawei MateBook 14 2024 Ultra 7 155H 16 GB 1 TB SSD Arc Graphics 14.2" 2.8K Dokunmatik Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Mesela bu bilgisayarla yüksek seviyede performans beklentiniz olmazsa iş yapar. Ultrabook olarak bunu öneririm.
Genelde aynı öneriler yapma sebebim bütçede belli ürünlerin alınır olması. 😃

Hem oyun hem şarj ikisi bir arada zor ilk başta oyun bilgisayarı attım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video içinde oyun testi var.

sag olun. peki benim durumumda amd mi intel mi? cidden cok ısınıyorsa hiç amd alamam çok sıcak bi şehirde kullanacagım çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı