ekran kartına 25k vermek yerine ddr5 bi sistem toplayabilirsiniz neden palit gibi kartları istemiyorsunuz ısı değerleri nerdeyse aynı üzerindeki devreler aynı marka takıntınız mı var acavaMerhaba başlıkta da belirttiğim gibi bütçem monitör hariç 38.000TL.
Öncelikle beklentilerim beni FPS oyunlarının yanı sıra (Apex Legends, Valorant vb.) Yayın açmada ve Adobe, da vinci Resolve gibi kurgu programlarında üzmeyecek olması. Hikayeli oyunları çok oynadığım söylenemez ama DLSS 3 konusunu çok gündemde gördüğüm için 4070'i bu bütçeyle yeni nesil olması ve ek olarak da VRAM konusunda üzmeyeceğini düşündüğüm için tercih ettim. Bütün sitelerdeki hazır sistemleri artık adım kadar iyi biliyorum desem yeridir malum ekonomiden ötürü... Ancak hazır sistemlerin hiçbiri açıkçası hoşuma gitmedi ve acemi olduğumdan mıdır bilinmez markalar da tatmin etmedi açıkçası (giriş seviyesi Palit 4070 Dual, Gainward, INNO3rd vs.) Kısacası kendim toplasam daha çok içime sinecek gibi. Aşağıya kendimce kurduğum bir sistemin linklerini koyacağım, kendi sistem önerisi olanlar olursa yardımcı olmasını rica ediyorum.
Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 RGB MLW-D12M-A18PC-R2 120mm RGB İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com CORSAIR CV650 CV Series 650 W 80 Plus Bronze PSU Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CORSAIR Marka CORSAIR CV650 CV Series 650 W 80 Plus Bronze PSU Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com Samsung 970 Evo Plus 1 TB 3500/3300 MB/s NVMe M2 SSD (MZ-V7S1T0BW) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com Şu şekilde 38.200 yapıyor. 38'in üstüne çok çıkmak istemiyorum açıkçası daha monitör ekipman vs. de alacağım. Şimdiden teşekkürler.Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 Gaming Ram (Bellek) (PVS432G360C8K ) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi bütçem monitör hariç 38.000TL.
Öncelikle beklentilerim beni FPS oyunlarının yanı sıra (Apex Legends, Valorant vb.) Yayın açmada ve Adobe, da vinci Resolve gibi kurgu programlarında üzmeyecek olması. Hikayeli oyunları çok oynadığım söylenemez ama DLSS 3 konusunu çok gündemde gördüğüm için 4070'i bu bütçeyle yeni nesil olması ve ek olarak da VRAM konusunda üzmeyeceğini düşündüğüm için tercih ettim. Bütün sitelerdeki hazır sistemleri artık adım kadar iyi biliyorum desem yeridir malum ekonomiden ötürü... Ancak hazır sistemlerin hiçbiri açıkçası hoşuma gitmedi ve acemi olduğumdan mıdır bilinmez markalar da tatmin etmedi açıkçası (giriş seviyesi Palit 4070 Dual, Gainward, INNO3rd vs.) Kısacası kendim toplasam daha çok içime sinecek gibi. Aşağıya kendimce kurduğum bir sistemin linklerini koyacağım, kendi sistem önerisi olanlar olursa yardımcı olmasını rica ediyorum.
Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 RGB MLW-D12M-A18PC-R2 120mm RGB İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com CORSAIR CV650 CV Series 650 W 80 Plus Bronze PSU Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CORSAIR Marka CORSAIR CV650 CV Series 650 W 80 Plus Bronze PSU Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com Samsung 970 Evo Plus 1 TB 3500/3300 MB/s NVMe M2 SSD (MZ-V7S1T0BW) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com Şu şekilde 38.200 yapıyor. 38'in üstüne çok çıkmak istemiyorum açıkçası daha monitör ekipman vs. de alacağım. Şimdiden teşekkürler.Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 Gaming Ram (Bellek) (PVS432G360C8K ) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
dediğim gibi ön yargım söz konusu değil, sadece kullanmadığım için bilmiyorum.ekran kartına 25k vermek yerine ddr5 bi sistem toplayabilirsiniz neden palit gibi kartları istemiyorsunuz ısı değerleri nerdeyse aynı üzerindeki devreler aynı marka takıntınız mı var acava
Pny RTX 4070 Gaming Verto EPIC-X RGB VCG407012TFXXPB1-O 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pny RTX 4070 Gaming Verto EPIC-X RGB VCG407012TFXXPB1-O 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny RTX 4070 Gaming Verto EPIC-X RGB VCG407012TFXXPB1-O 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 21.399,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz İşlemci özelliklerini incele, 6.003,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.559,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
VENTO VG20AL Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Mid Tower Kasa + FSP 750W 80Plus PSU | ITOPYA
VENTO VG20AL Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Mid Tower Kasa + FSP 750W 80Plus PSU En iyi fiyat seçenekleri ile VG20AL-750W ITOPYA'dawww.itopya.com
ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İÅlemci SoÄutucu
ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi iÅlemci soÄutucu sipariÅ ekranıwww.gelbura.com
38.500 ediyor Soğutuculu 32 RAM'li DDR5 4070 sistem. Yapıştır geç.
Dediğim gibi ön yargım söz konusu değil, sadece kullanmadığım için bilmiyorum.
Gençerin şöyle bir sistemi var bunu da inceler misin, kurduğun sistem için teşekkürler ilk tercihim bu olacak.
HAQQUS-GEN XIII/ RYZEN 5 5600X / RTX 4070 Ti / 1TB NVME M2 SSD / 16 GB 3600MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
senin attığın sistemi 2 gün önce incelemiştim mis gibi hoşuma gitmişti ama dediğim gibi gainward kısmı biraz tedirgin etti, kafam şu sıralar aşırı karışık pny,palit,gainward,colorful derken daha önce deneyimlemediğim kartlar söz konusu ekran kartı fiyatlarını zaten biliyorsun parayı çöpe atmak istemiyorum. jesus'un kurduğu sistem de hoşuma gitti baya ama nzxt kasa fetişim var sanırım çok hoş duruyor.DDR5 olmadigi surece 4070 Ti sistem bu fiyatta oluyor. Ben tercih etmezdim, hele FHD ise.
Senin attığın sistemi 2 gün önce incelemiştim mis gibi hoşuma gitmişti ama dediğim gibi Gainward kısmı biraz tedirgin etti, kafam şu sıralar aşırı karışık PNY, Palit, Gainward, Colorful derken daha önce deneyimlemediğim kartlar söz konusu ekran kartı fiyatlarını zaten biliyorsun parayı çöpe atmak istemiyorum. Jesus'un kurduğu sistem de hoşuma gitti bayağı ama NZXT kasa fetişim var sanırım çok hoş duruyor.
DDR5 beni hangi yönde olumlu etkiler çok hakim değilim maalesefNZXT kasa hava akisi kotu ama hosuna gittiyse, iyi.
Gainward, Palit'in yan kurulusu. Zaten bu tarz markalarin giris seviye en ucuz kart modelleri sogutmalari birebir ayni sayilir. Problem yok yani. Hazir sistem isterseen attigimi alabilirsin, toplama istersen toplanan.
NZXT kasa hava akisi kotu ama hosuna gittiyse, iyi.
Gainward, Palit'in yan kurulusu. Zaten bu tarz markalarin giris seviye en ucuz kart modelleri sogutmalari birebir ayni sayilir. Problem yok yani. Hazir sistem isterseen attigimi alabilirsin, toplama istersen toplanan.
DDR5 beni hangi yönde olumlu etkiler çok hakim değilim maalesef