Leewzy
Centipat
Daha fazla
Hocam afedersinde hazır sistem istediğinden mecbursun 5060 Ti 16 GB zaten 9060XT'den 4K daha pahalı bunlara baksanız keşke sego markada PSU'su ENERMAX diyorlar ama öyle bir şey net değil sadece forumda denmiş dedikleri PSU'da 700W benim bildigim sistemdeki 750W keyfiniz bilir ama gen 4 düzgün sogutuculu özellikle 5060 Ti 16 GB secerseniz mümkünatı yok bu fiyata bulamazsınız bir yerden kısmak zorundasınız ya da elle toplayacaksınız.
Elle toplamak konusunu zaten doğru buluyorum hocam ama işte taksitle alacağımdan dolayı tüm parçaları taksitle almak veya ayrı ayrı alıp ekran kartını vesaire taksitle almak ve toplama ilk hazıralama gibi işlemlerden kaçınma adına hazır sistem bakıyorum ve bir nevi hazır sistemlerin amacı zaten toplu parçaları normalde olduğundan daha ucuza vererek cazipleştirmekdir diye düşünüyorum eğer 45 bin civarı bütçem olsa 5070'e yönelirdim bu tarz konfigürasyonları bu bütçede yapmak yerine cube 7A sisteminde anakartı B650MT ve SSD'yi Crucial yaparak hem istediğim bütçeyi koruyup hem de forumun başında istediğim özellikleri sağlayan bir sistem almış oluyorum diye düşünüyorum zaten sakıncam Techolay'ın son videosundan ötürü AMD kartlarına oluşan çekincemdi ama sanırım çoğu kişide bu tarz sorunlar yok galiba şanssızlık işi.