Efendime söyleyeyim 33-38 bin lira aralığında bir bütçem var yani aslında yok. 33-38 bin lira bandında bir hazır sistemi taksitle almayı düşünüyorum. Almışken beni 6-7 yıl götürecek bir sistem almak istiyorum. Götürecek çok kişisel bir kavram olduğu için açıklayayım, oyunları her zaman yüksek grafikte oynayayım diye bir derdim yok zaten vaktimin çoğunu Valorant ve LoL'de geçireceğim ancak bolca AAA oyunlar da oynamayı düşünüyorum. Bir sistem görmüştüm 9060XT 16 GB + 7500F B650 çipsetli bir sistemdi fazla detaya girmeyeceğim.
Bu sistem aşağı yukarı 37-38 bin civarıydı tam fiyat veremiyorum çünkü stokta kalmamış. Chat GPT'ye sorduğumda fiyatın piyasa fiyatına yakın olduğunu çok da bir indirim olmadığını söylemişti. Sistem bayağı kafama yatmıştı aslında ancak Techolay'ın bugün yayınladığı 2 aylık AMD ekran kartı deneyimim videosundan sonra kafam bayağı karıştı acaba fiyatı bayağı düşürmek adına multiframegen teknolojisini de göz önünde bulundurarak 5060 alıp geçsem mi diye düşünmeye başladım.
Sizden bu konu hakkında fikir ve tavsiye istiyorum sistem önerecekseniz direkt linkini atarsanız sevinirim. He bir de şunu sorayım İncehesap'daki peşin fiyatına 3 taksit kampanyaları dikkatimi çekiyor ancak şunu merak ediyorum parça konfigürasyonu yaptıktan sonraki fiyata da kampanya dahil mi yoksa sadece OEM parçalarla alınca mı kampanya kapsamında.