BazuKom Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 440 Çözümler 2 8 Ekim 2023 #11 Karullo dedi: Öneriniz için teşekkürler bu sistemi görmüştüm ama sanırım anakartı çok tavsiye edilmiyordu o yuzden biraz uzaklaşmıştım. Değerlendireceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ULTIMA-4070 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi ULTIMA-4070 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4070 ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7600 ile güçlendirilmiştir. www.gaming.gen.tr Böyle bir sistemde var. Asus'un parçalarından oluşuyor.
Karullo dedi: Öneriniz için teşekkürler bu sistemi görmüştüm ama sanırım anakartı çok tavsiye edilmiyordu o yuzden biraz uzaklaşmıştım. Değerlendireceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ULTIMA-4070 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi ULTIMA-4070 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4070 ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7600 ile güçlendirilmiştir. www.gaming.gen.tr Böyle bir sistemde var. Asus'un parçalarından oluşuyor.
K Karullo Centipat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 8 8 Ekim 2023 #12 limos the machine dedi: Bu sisteme tek kanal ram yakışır mı ? Bence yakışmaz hocam. Üstteki sistemde ramler çift kanal. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdilik yaptım bunu 1 ay sonra eksiklerini tamamlamayı düşünüyorum
limos the machine dedi: Bu sisteme tek kanal ram yakışır mı ? Bence yakışmaz hocam. Üstteki sistemde ramler çift kanal. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdilik yaptım bunu 1 ay sonra eksiklerini tamamlamayı düşünüyorum
BazuKom Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 440 Çözümler 2 8 Ekim 2023 #13 BazuKom dedi: ULTIMA-4070 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi ULTIMA-4070 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4070 ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7600 ile güçlendirilmiştir. www.gaming.gen.tr Böyle bir sistemde var. Asus'un parçalarından oluşuyor. Genişletmek için tıkla... Bu sisteme bakmayın dikkatli bakmadan atmışım kusura bakmayın. Uzak durun bu sistemden.
BazuKom dedi: ULTIMA-4070 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi ULTIMA-4070 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4070 ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7600 ile güçlendirilmiştir. www.gaming.gen.tr Böyle bir sistemde var. Asus'un parçalarından oluşuyor. Genişletmek için tıkla... Bu sisteme bakmayın dikkatli bakmadan atmışım kusura bakmayın. Uzak durun bu sistemden.
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #14 Karullo dedi: Hocam şimdilik yaptım bunu 1 ay sonra eksiklerini tamamlamayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam üstteki sistem hem daha ucuz. Hem daha performanslı bence üsttekini almak daha mantıklı carnage olanı.
Karullo dedi: Hocam şimdilik yaptım bunu 1 ay sonra eksiklerini tamamlamayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam üstteki sistem hem daha ucuz. Hem daha performanslı bence üsttekini almak daha mantıklı carnage olanı.
K Karullo Centipat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 8 8 Ekim 2023 #15 limos the machine dedi: Hocam üstteki sistem hem daha ucuz. Hem daha performanslı bence üsttekini almak daha mantıklı carnage olanı. Genişletmek için tıkla... Hangi açıdan daha performanslı hocam açıklayabilir misiniz ?
limos the machine dedi: Hocam üstteki sistem hem daha ucuz. Hem daha performanslı bence üsttekini almak daha mantıklı carnage olanı. Genişletmek için tıkla... Hangi açıdan daha performanslı hocam açıklayabilir misiniz ?
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #16 Karullo dedi: Hangi açıdan daha performanslı hocam açıklayabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Tek kanal ramler çift kanal rame göre daha az performanslı olur. Aşırı bi fark olmaz ama valorant gibi fps oyunlarında 20-40 fps arası oynayabiliyor.
Karullo dedi: Hangi açıdan daha performanslı hocam açıklayabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Tek kanal ramler çift kanal rame göre daha az performanslı olur. Aşırı bi fark olmaz ama valorant gibi fps oyunlarında 20-40 fps arası oynayabiliyor.
K Karullo Centipat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 8 8 Ekim 2023 #17 limos the machine dedi: Tek kanal RAM'ler çift kanal RAM'e göre daha az performanslı olur. Aşırı bir fark olmaz ama Valorant gibi FPS oyunlarında 20-40 FPS arası oynayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam değerlendireceğim sağ olun.
limos the machine dedi: Tek kanal RAM'ler çift kanal RAM'e göre daha az performanslı olur. Aşırı bir fark olmaz ama Valorant gibi FPS oyunlarında 20-40 FPS arası oynayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam değerlendireceğim sağ olun.
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #18 Karullo dedi: Anladım hocam değerlendireceğim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Bu video da örneği hocam izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Karullo dedi: Anladım hocam değerlendireceğim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Bu video da örneği hocam izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K Karullo Centipat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 8 8 Ekim 2023 #19 limos the machine dedi: Bu video da örneği hocam izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Gelecek ay zaten aynı RAM'den 1 tane daha almayı düşünüyorum. İkinci RAM'i alınca çift kanal olmuyor mu yanlış mı biliyorum.
limos the machine dedi: Bu video da örneği hocam izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Gelecek ay zaten aynı RAM'den 1 tane daha almayı düşünüyorum. İkinci RAM'i alınca çift kanal olmuyor mu yanlış mı biliyorum.
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #20 Karullo dedi: Teşekkürler hocam. Gelecek ay zaten aynı RAM'den 1 tane daha almayı düşünüyorum. İkinci RAM'i alınca çift kanal olmuyor mu yanlış mı biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet doğru biliyorsunuz.
Karullo dedi: Teşekkürler hocam. Gelecek ay zaten aynı RAM'den 1 tane daha almayı düşünüyorum. İkinci RAM'i alınca çift kanal olmuyor mu yanlış mı biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet doğru biliyorsunuz.