38 yaşında iş bulmak kolay mıdır?

Sosyal anksiteyi nasıl bahane olarak görüyorsunuz? Psikolojik bir rahatsızlık bu maalesef.
Kekemelik o anki ruh halime göre yani yaşadığım strese göre artıp azalıyor. Orta seviye diyelim.

Hocam sosyal anksiyete bir rahatsızlık ama yenmesi kekemelik kadar zor değil. Beni sakın ha sakın yanlış anlamayın sizi küçümsediğimden demiyorum ama sizinki daha çok utangaçlığa kayıyor gibi.

Sosyal anksiyeteye bahane gözüyle bakarım. Ama kekemelik durumu nedir hocam? Yani ileri düzey mi yoksa sadece heyecanlandığınızda falan mı oluyor?
Dostum sanane ya kusura bakma da insanların ne durumda olduklarıyla ilgili oturduğun yerden yorum yapmasan daha iyi olur. Ailesinden birine bakmak zorunda kalmış olabilir, evden çıkmaya korkuyor olabilir. Ciddi problemler bunlar değerini düşürmeye çalışmayın. Ayrıca insanlar bütün hayatlarında çalışacak diye de bir durum yok.

Dostum sana ne ya kusura bakma da insanların ne durumda olduklarıyla ilgili oturduğun yerden yorum yapmasan daha iyi olur. Ailesinden birine bakmak zorunda kalmış olabilir, evden çıkmaya korkuyor olabilir. Ciddi problemler bunlar değerini düşürmeye çalışmayın. Ayrıca insanlar bütün hayatlarında çalışacak diye de bir durum yok.

Durumunu bilemiyorum ondan kesin bir yargıda bulunmayacağım dediğim de çok yanlış farkındayım hatalıyım. Ben sadece insanların biraz utangaçlıkla anksiyeteyi karıştırdığını düşünüyorum o kadar.

Hocam herhangi bir kurumun muhasebe personeli gibi yerlerine başvurun isterseniz. Ofis/destek tarzında. Ama deneyim olmadığı için sıkıntı çıkabilir şansınızı deneyin.

İktisat mezunuyum ama malesef muhasebeyi çoktan unuttum. O yüzden şansım hiç yok gibi.

Durumunu bilemiyorum ondan kesin bir yargıda bulunmayacağım dediğim de yanlış farkındayım. Ben sadece insanların biraz utangaçlıkla anksiyeteyi karıştırdığını düşünüyorum o kadar.
Fark etmez hocam. İnsanlar farklı da ifade etmiş olabilir. Buraya yazarken bile zorlanabilir arkadaş. Destek olmak daha elzem. Yapabileceğiniz ne yardım varsa onu yapın emin olun OP arkadaş da daha mutlu olur buraya yazdığı için.

İktisat mezunuyum ama maalesef muhasebeyi çoktan unuttum. O yüzden şansım hiç yok gibi.

Ben de onu okuyorum şu an ama açıktan falan okuma şansınız var ise tekrardan öğrenirsiniz hocam şartlar iyi ise.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı