380 bin sıralama ile ne yapılmalı?

Şuanda tercihler bitene kadar düşünmekten başka çarem yok gibi
Ya mezuna kalıp 100'e kadar inicem
Ya uluslar arası ticareti yazıcam ya da 2 yıllık yazıp kendimi sürekli geliştirmeye çalışıcam
ama insan tabii ki bunlardan daha iyi bölümler istiyor içimde bir mezune kalma isteği var ama işte aile malesef çok şeyi etkiliyor

Hala var sanırım. AÖF ile YBS gibi bölümlere de bakabilirsin o şekilde. Araştır.
onu nasıl yapacağım hocam uluslar arasını kazandım diyelim

Usta sağlıkta da annem ve babam sağlıkçı fizyoterapist ve birkaç bölüm var ancak okumamı hiç tavsiye etmiyorlar.

Hocam siz bence istediğinizi okuyun hayat sizin hayatınız parayı yine bir yerden bulursunuz sevdiğiniz işi yapın sizin kararınız bu bizi de bağlamaz aslında siz bir bireysiniz kendi başınıza ben bunu okuyacağım demelisiniz zaten bu devirde üniversite okuyanların yarısından çoğu Full işsiz düşünün artık sayısalcılar bile işsiz bu devirde o yüzden ya kendinizi geliştirmeye bakın boğaz içinde bile okusanız işsiz yine kalabilirsiniz bu kendinizi geliştirmeyle alakalı bir durum zaten şu an üniversitelerinde pek bir değeri kalmadı elimizin altından her şeye erişimimiz var istediğimiz şeyi öğrenebiliriz.

Şuanda tercihler bitene kadar düşünmekten başka çarem yok gibi
Ya mezuna kalıp 100'e kadar inicem
Ya uluslar arası ticareti yazıcam ya da 2 yıllık yazıp kendimi sürekli geliştirmeye çalışıcam
ama insan tabii ki bunlardan daha iyi bölümler istiyor içimde bir mezune kalma isteği var ama işte aile malesef çok şeyi etkiliyor

onu nasıl yapacağım hocam uluslar arasını kazandım diyelim
Yav birader araştır diyorum işte be. Bir arkadaşım hem Matematik okuyor hem YBS okuyor AÖF'ten bilmiyorum tam. ARAŞTIR.

Merhaba @JohnShelby λ. Eğer Eşit Ağırlık sıralamanız 380.000 ise Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi bölümünü araştırabilirsiniz, ve bulunduğu yerleşkenin konumu da merkezi görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı