Sistem oyun için olucak monitör dahil değil monitör ayrı alıcam. Ben bu sistemi 1-2 aya alıcam ekran kartı içinde almak benim için daha sağlıklı olur elbette.Monitör dahil mi? Sistem oyun için mi olacak? Ekran kartı olmadan bir süre idare edebilir misiniz?
Sinerji sitesinden almak istemiyorum ya ne biliyim internetten sipariş biraz belirsiz oluyor. Vatandan toplar mısın?
Sinerji güvenilir bir firmadır hocam merak etmeyin. İstanbul'da ikamet ediyorsanız elden de alabilirsiniz. Bence sistemi ekran kartsız bir şekilde alıp 2- 3 ay sonra yeni nesil ekran kartı almanızda fayda var.
Eksen bilgisayardan alıcağım karar verdim sinerjiyi önermeyen de öneren de çok gördüm emin olamadım o yüzden eksenden alıcağım da bana eksenden bir bilgisayar toplar mısınız?
Sinerji güvenilir bir firmadır hocam merak etmeyin. İstanbul'da ikamet ediyorsanız elden de alabilirsiniz. Bence sistemi ekran kartsız bir şekilde alıp 2- 3 ay sonra yeni nesil ekran kartı almanızda fayda var.
Bir de ben anakartı sevmedim ya gaming bir anakart kullanıp bana daha güzel bir sistem toplar mısınız?
Ya bir de k ibareli işlemci almak istemiyorum nedense. Ben sinerjiden almayacağım ve bu anakart artık kalmamış herhalde çünkü bu modelin OC si var yenisinde. GTX 970 sizce daha mı performanslı bu R9 390 dan?O anakartta gaming anakartlarda olmayan çoğu özellikte var. O fiyatta en iyi ürün o. Araştırmanı öneririm.
Performansları çok yakın ama yanlış hatırlamıyorsam R9 390 yer yer yaklaşık 5 fps daha yüksek performans verebiliyor. Özel olarak NVIDIA ilginiz varsa GTX 970 öneririm NVIDIA sevmiyorum derseniz R9 390 öneririm hangisi daha yüksek performans olursa o olsun derseniz R9 390 bir tık daha önde GTX 970'ten.Ya bir de k ibareli işlemci almak istemiyorum nedense. Ben sinerjiden almayacağım ve bu anakart artık kalmamış herhalde çünkü bu modelin OC si var yenisinde. GTX 970 sizce daha mı performanslı bu R9 390 dan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.