3800-4000 TL Sistem Toplama

habib123

Decapat
Aşağıda gördüğünüz sistemi topladım sizce nasıl?
Parçalar uyumlu mu?
Witcher 3, FarCry5, GTA 5, FİFA 19, Assassin Creed Origins, Odessy gibi oyunlarda kaç FPS verir donma olur mu? Ve ısınır mı?

12.png
15.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemden o kasa ve PSU'yu çıkarmalısın. Yerine PSU dahil şu kasaları alabilirsin. Hem çok daha iyi hem de hesaplı olacaktır. Kalite-performans sırasına göre:

1- Corsair Carbide
2- Cooler Master
3- Aerocool

Üçü de 600W PSU'ya sahip ancak Corsair Carbide 600W 80+. Yani ilkini şiddetle öneririm. Isınma ve güç sorunun olmaz.

Diğer bileşenlerin iyi. İdeal bir giriş seviyesi gaming PC.

Aşağıda gördüğünüz sistemi topladım sizce nasıl?
Parçalar uyumlu mu?
Witcher 3, FarCry5, GTA 5, FİFA 19, Assassin Creed Origins, Odessy gibi oyunlarda kaç FPS verir donma olur mu? Ve ısınır mı?

Eki Görüntüle 409978Eki Görüntüle 409979
Merhaba, Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA bu bağlantıya tıklayıp,hemen sağ altta ''Listeyi Yazdır'' butonuna tıklayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Bu arada fiyat 4466TL tuttu. Bu parçaları farklı sitelerden bakarak toplamanızı tavsiye ederim. Koymuş olduğum RAM (2x4) 8GB. Bildiğiniz üzere çift kanal mimarisinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca ekran kartı 8GB. Benim 4000TL'ye topladığım sistem bu. Teşekkür ederim.

Sistemden o kasa ve PSU'yu çıkarmalısın. Yerine PSU dahil şu kasaları alabilirsin. Hem çok daha iyi hem de hesaplı olacaktır. Kalite-performans sırasına göre:

1- Corsair Carbide
2- Cooler Master
3- Aerocool

Üçü de 600W PSU'ya sahip ancak Corsair Carbide 600W 80+. Yani ilkini şiddetle öneririm. Isınma ve güç sorunun olmaz.

tek bir yerden alicam bunların hepsini hepsiburadadan

1- Corsair Carbide
2- Cooler Master
3- Aerocool

Kardeşim tek bir siteden toplayacağım. hepsi burada da Corsair Carbide 766 TL fiyatı var ama aerocool 468 TL hepsi burada da zaten bütçe sıkıntısı var ailemi zar zor ikna etmeye çalışıyorum aeroocol sıkıntı yapar mı ?

tek bir yerden alicam bunların hepsini hepsiburadadan

Kardeşim tek bir siteden toplayacağım. hepsi burada da Corsair Carbide 766 TL fiyatı var ama aerocool 468 TL hepsi burada da zaten bütçe sıkıntısı var ailemi zar zor ikna etmeye çalışıyorum aeroocol sıkıntı yapar mı ?
Senin sepetine eklediğin kasadan ve PSU'dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ancak yine de başlıca önerim Corsair olacaktır.

Corsair marka psu tavsiye ederim. Bende CX 750 kullanıyorum cok memnunum. Bence ramleri "2x8 Corsair Venegance" al, 16 gb olsun. Diğer parçalar süper tam bir fiyat performans sistemi toplamıssınız. Ultrada akıcı oynatır bütün oyunları. Son olarak bütce yeterse RX 580 Nitro+ veya RX 590 Special 8 GB olanı almanızı öneririm. Pişman olmazsınız...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı