3800 TL GTX 1070 Monitör Dahil Sistem Önerisi

8998hh.png
Hocam ittirdim, zorladım. Bundan düşüğü 1070 için alınamaz, önerdiğim anakarta Gtx1070 oyuncak gibi duracaktır ancak yapıcak bişey yok.

Ne yapmamı bekliyordun? 1070 alabilmek için bir şeylerden kısmak gerekiyor ki zaten monitörü arkadaş sonradan ekleyebilir ki zaten eklemeli 1070'in Hakkı'nı verebilmek için.
Ben sana monitörü söylerken sana 3800TL ye GTX1070 ile monitörlü bir sistemin toplanamayacağını farkettirmeye çalışıyorum fakat anlamıyosun hocam :) En fazla parayı GPU ya vereceğimiz doğru fakat GTX1070 i 1080p 60hz monitörde kullanmak saçmalık. 3.5k paramız var 2 sini verelim GPU'ya olsun bitsin diye bir düşünce yok. Şuan GTX10** serisinin kullacak kişilerin tam verim için en kötü 5k bütçesinin olması gerektiğini bilmesi gerek.

Neden illa 144hz olarak düşündünüz. 60hz 1080p bir monitör 500tl'nin altında.

Monitör alınınca yıllarca kalır. O kart 1080p çözünürlükte 100 fps üzeri alır oyunlarda. 60 hz monitörde 60 fps üstü yırtılmalar olur. 60 fps üzerini göremezsiniz. Göremeyeceksek neden fazladan para verelim ki? İsraf. R9 380 yeterli olur.

Ayrıca sistemlerde gpu upgrade edilir yenisi alınır. Sık sık değiştirilir. Ama çok nadirdir bir kişinin 5 yıl geçmeden yeni bir monitör alması. Sonuç olarak bu bütçe için GTX 1070 israf olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı