Halil Batır
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Hepinize merhabalar arkadaşlar. Benim ortalama 3500 tl bütçem var. Bir oyun bilgisayarı topluyorum.
Ama yazın alıcağım için dolar düştüğü zaman 3800tl 3500 tl olur diye umuyorum. Ve arkadaşlar şu anda 3800 tl'lik bir oyun bilgisayarı topluyorum. Çok acil yardım edin arkadaşlar. Şu anki bilgisayarım ölüyor. Ve acil toplamam lazım. Benim topladığım bir sistem var bir ona bakalım arkadaşlar.
İşlemci: İntel Core i5 4690
Anakart: MSI Z97 Pc Mate
Ram: Kingston Hyperx Savage 8gb Tek Modül
Kasa: AeroCool V2X Red Edition 600W
İşlemci Soğutucu: Akasa Venom Atto
Ekran Kartı: asus gtx 970 strix
SSD: Kingston Ssdnow V300 120gb
HDD: Seagete Barracuda 1TB
Monitör: Asus Vn247h 23.6
Arkadaşlar sizce nasıl bir bilgisayar olmuş? Şunu unutmayın oyun bilgisayarı topluyorum. Özellikle en çok oynuyacağım oyun ise gta 4.
Bu arada arkadaşlar hepsini bir yerden toplamadım. Ayrı ayrı yerlerden topladım 3860 tl tuttu.
Ama yazın alıcağım için dolar düştüğü zaman 3800tl 3500 tl olur diye umuyorum. Ve arkadaşlar şu anda 3800 tl'lik bir oyun bilgisayarı topluyorum. Çok acil yardım edin arkadaşlar. Şu anki bilgisayarım ölüyor. Ve acil toplamam lazım. Benim topladığım bir sistem var bir ona bakalım arkadaşlar.
İşlemci: İntel Core i5 4690
Anakart: MSI Z97 Pc Mate
Ram: Kingston Hyperx Savage 8gb Tek Modül
Kasa: AeroCool V2X Red Edition 600W
İşlemci Soğutucu: Akasa Venom Atto
Ekran Kartı: asus gtx 970 strix
SSD: Kingston Ssdnow V300 120gb
HDD: Seagete Barracuda 1TB
Monitör: Asus Vn247h 23.6
Arkadaşlar sizce nasıl bir bilgisayar olmuş? Şunu unutmayın oyun bilgisayarı topluyorum. Özellikle en çok oynuyacağım oyun ise gta 4.
Bu arada arkadaşlar hepsini bir yerden toplamadım. Ayrı ayrı yerlerden topladım 3860 tl tuttu.