3800 TL sistem önerisi

77 derece için Galax markasını kötülemek saçmalık, kritik bir sıcaklık bile değil,fiyat/performans bir kart, fiyatına göre soğutması da kötü değil.

Dediğim gibi markanın tüm ürünlerini eleştirmiyoruz sadece 1650S modelini eleştiriyoruz burada. Şu anda Gigabyte ile arasında 300 TL fark var sadece.

Farkındaysanız cevap olarak yazmışım. Arkadaş orada sunmuş bir sistem onun üzerinden yanıtlamışım.

Galax 1650 Super almayınız* olarak yazmanız gerekiyor bu durumda, bilgisiz kişiler de markayı kötü zannedecek.

Ki alınabilir bir kart, 77 derece kritik bir sıcaklık değil, düzgün bir kasa alırsa sıkıntı çekmez.
Fiyatı da gayet iyi, Gigabyte aradaki 300 TL farkı haketmiyor.

Galax 1650 Super almayınız* olarak yazmanız gerekiyor bu durumda, bilgisiz kişiler de markayı kötü zannedecek.

Ki alınabilir bir kart, 77 derece kritik bir sıcaklık değil, düzgün bir kasa alırsa sıkıntı çekmez.
Fiyatı da gayet iyi, Gigabyte aradaki 300 TL farkı haketmiyor.

Neyse hocam ben canlı gördüklerimi aktardım iş arkadaşta bitiyor. Kimseye zorla bir şey aldırmıyoruz.

Neyse hocam ben canlı gördüklerimi aktardım iş arkadaşta bitiyor. Kimseye zorla bir şey aldırmıyoruz.

Yeknoloji işi şans işidir diye boşuna demiyoruz. Bendeki değerleri paylaştım. Belki alırsa o arkadaşta sorun yaşayabilir fakat şans işi olduğu için belki üç büyüklerde de sorun yaşayabilir.

Dostlar sadece kasa alacağım fakat 2x8 GB RAM, R5 3400G, 600W PSU ile gelecekte ekran kartı alacağımı düşünerek APU sistem mi toplasam?
Yoksa her şeyden kısıp 8 GB RAM 400W PSU ve 1650S olan bir kasa mı alsam? Önerilerinizi bekliyorum.

SHP650V2 var 80+ white 380₺ gibi çok cüzzi bir fiyatı var ve ben memnunum. Bakmanızı tavsiye ederim. Onun haricinde APU almanız çok daha mantıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı