3800 TL Sistem tavsiyesi

Rica ederim hocam sizin bir öneriniz varmı 🙂

Hocam bir şey soracağım R3 1200 AF 16 GB RAM mi R5 1600 AF 8 GB RAM mi daha çok FPS veriri (RX560) çoğunluk Valorant oynayacağım.

Ben maalesef ayrı parçalarda iyi değilim fakat R3 12100 AF 16 GB RAM daha iyi olur diye düşünüyorum.

Biraz karışık olmuş bence tekrar atın arkadaş yanlış anlamasın.

Görme kabiliyetine sahip biriyse ayrıntıya dikkat edebilir ve rahatça görebilir :)
Ama olsun ben yine de atayım.

Hocam bütçenin içinden geçmissiniz o yüzden. 🙂

Benim attığım sistem sizin alacağınız sistemden daha iyi onu baştan söyleyeyim. Ayrıca o sistemi alacaksınız ama monitör nerde ? Benim attığım sistem bütçeyi evet aşıyor fakat hem monitör dahil hem de sizin attığınız sistemden iyi. Bir tık daha arttırmaya çalışın ve adam akıllı bir sistem alın.

Görme kabiliyetine sahip biriyse ayrıntıya dikkat edebilir ve rahatça görebilir :)
ama olsun ben yine de atayım.

Benim attığım sistem sizin alacağınız sistemden daha iyi onu baştan söyleyeyim. Ayrıca o sistemi alacaksınız ama monitör nerede? Benim attığım sistem bütçeyi evet aşıyor fakat hem monitör dahil hem de sizin attığınız sistemden iyi. Bir tık daha arttırmaya çalışın ve adam akıllı bir sistem alın.

Ben anladım hocam sorun yok zatende neyse sağ olun arkadaş için :D
ama olsun ben yine de atayım.

Benim attığım sistem sizin alacağınız sistemden daha iyi onu baştan söyleyeyim. Ayrıca o sistemi alacaksınız ama monitör nerede? Benim attığım sistem bütçeyi evet aşıyor fakat hem monitör dahil hem de sizin attığınız sistemden iyi. Bir tık daha arttırmaya çalışın ve adam akıllı bir sistem alın.

Hocam monitör stokta yok haberiniz olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı