3800 TL Telefon tavsiyesi

Bütçe
3500-3800
Hocam pek iyi görünmüyor. Hem başlık kısmı hem de yorumlar iç açıcı değil.
Hocam yaklaşık 3-3.5 GB kullanıyor sanırsam. Doğru yerden baktıysam.

Ben de öyle yapmıştım. Telefon 3600 TL'idi. 3550 TL'ye almıştım. Ben aldığım günden sonra 3800 olmuştu.
Hocam boşta 3,5 GB kullanıyor. Yani size 5-5,5 GB kullanabilir RAM kalıyor. Doğru mu ?

Note 10 Pro olabilir. Ben Note 10S aldım bugün, ekranı Youtube da beni hüsrana uğrattı, Xiaomi aşırı keskinleştirme uyguluyor otomatik olarak buna müdahale edilemiyor, görüntü çamur gibi AMOLED ekran olmasına rağmen. 10S ile 10 Pro modelinine ekranları birebir aynı değil, Note 10 Pro modelinde böyle bir sorun olmaz diye düşünüyorum yine de denemek gerek. Sırf bu yüzden 10S modelinden soğudum açıkçası. Diğer türlü telefonun paneli güzel sadece Youtube da böyle bir saçmalık yapmış Xiaomi. Tüm videolar için de bu durum geçerli olabilir, deneyip yazacağım bakalım nasıl.

Android tarafında bu olayı sevmiyorum. Aldığın telefonun değeri düşmesi biraz üzüyor. Mesala İphone'da 8000 TL'ye aldığin telefonu ikinci el olarak o fiyatlara yakın fiyata bile satabiliyorsum.
Evet. İphone tarafı yatırıma kaçıyor TR Server'inde. Bir de hocam dün sormuştum da tam anlamamıştım cevabı. R7 PRO'da boşta 3,5 GB RAM mi kullanıyor ? Yani size kullanabilir boştaki RAM miktarı 4,5 GB mı kalıyor ?

Tamam hocam sağolun. Soruyu sorma nedenim aslında Oppo telefonlarda biraz arka plan RAM tüketimi fazla olabiliyor. A73 kullanıyorum. Örneğin 4 GB RAM'i var fakat boşta bile bana 1,3 GB kullanabilir kalıyor. R7 PRO bu yüzden bana artı sağlayacak. Gördüğüm kadarıyla boşta 3-3,2 GB kullanıyor ki gayet doğal. Xiaomi tarafında Note 8 PRO'yu da tecrübe etmiştim. 6 GB RAM'i var ve Xiaomi arayüzü boşta 2,8-3 GB kullanıyor. Bir de hocam kılıf kullanıyor musunuz ? Telefonu almadan önce kılıf da bakıyorum şuan.

Hocam Android'lerde oldukça doğal ram kullanımı. Benim Redmi Note 4 bile 2.3 GB ram kullanıyordu boşta. Telefon 3 GB rami vardı. Tabii İphone'de böyle sıkıntı yok. Kılıf konusuna gelirsek kutunun içinde şeffaf kılıf geliyor. Oda güzel ben koruyucu kılıf aldım hocam kamera için. Size de öneririm. Kamerası biraz çıkıntılı yere düşse kırılabilir. https://www.hepsiburada.com/oppo-re...-silikon-p-HBV000012C3FY?magaza=FiberAksesuar Vay be 30 TL'ye almıştım 65 TL olmuş. Böyle kamera koruyuculu bir kılıf alın önerim. Ben telefonu pek düşürmüyorum titiz kullanıyorum ama olsun düşer müşer kamera gider.
Kılıf bu düşse de darbe kameraya gelmiyor.

Hocam ben de bundan almıştım. Aynı mağazadan29 TL'ye . Oppo A73 için almıştım ve koruması tasarımı gayet güzel aslında. Farklı yerde aynı kılıfı daha ucuza buldum. Fakat onu mu yoksa bu attığımı mı alsam kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…