3800 TL Toplama Bilgisayar

Dosya Ekleri

• pc2.PNG
    pc2.PNG
    36,1 KB · Görüntüleme: 203
Bu daha iyi. AMD' nin o işlemci en az 4 yıllık. Bu kartlar daha güncel.

Dosya Ekleri

• 3700.png
    3700.png
    34,2 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Dostum ddr3 sistem toplama. Bak o işlemci 4 5 yıllık. Diyorum ki 1151 tabanlı sistem topla şu üstteki 7400 lüyü al gtx970 yerine de rx480 veya gtx 1060 al. SSD olarak da 240gb veya 120 gb al. Bu kadar.
oyunları yüksek ayarlada oynarmı montaj yaparken ve video çekerken oyun videosu falan çekerken kasma olurmu

demek istediğin bu mu

Dosya Ekleri

• toplancak pc 2.PNG
    toplancak pc 2.PNG
    35 KB · Görüntüleme: 251
oyunları yüksek ayarlada oynarmı montaj yaparken ve video çekerken oyun videosu falan çekerken kasma olurmu

demek istediğin bu mu
Aynen ama bence yeni konu ac oradan konusmak daha mantikli everestin psusunu bilmiyorum kotu olabilir. Benim attigim bilesenleri secip o islemciyi almak daha mantikli olabilir. Hem 16 gb seni bayagi idare eder

Aynen ama bence yeni konu ac oradan konusmak daha mantikli everestin psusunu bilmiyorum kotu olabilir. Benim attigim bilesenleri secip o islemciyi almak daha mantikli olabilir. Hem 16 gb seni bayagi idare eder
bu senin verdiğin pc tavsiyesi int de test ettim pek iyi değil oişlemci falan

fx 8350 oyunlarda daha iyi montajlarda falan
daha iyi

bu sistemmi yoksa bu sistemmi

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    35,2 KB · Görüntüleme: 110
  • toplancak pc 2.PNG
    toplancak pc 2.PNG
    35 KB · Görüntüleme: 165
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı