3800 TL'ye i5 4690 ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
OC yapmayacaksan Gaming anakart ve 4690K yerine kesinlikle direkt i7 4790 al derim.
Zaten üst düzey anakartların en büyük olayı OC'dur. OC yapmayacaksan K ibareli işlemci ve çok üst düzey anakart almana gerek yok. Güncel bir anakart olan H97M-G43 iş görecektir.

H97 anakartlar Z97 serisi gibi günceldir fakat OC desteklemezler ve 4 ram slotu vardır.
i7 4790, 4690K'ya göre daha uzun ömürlü olacaktır. Şu an ikisi arasındaki performans farkını anlamayabilirsin fakat ilerki yıllarda işlemciye yük bindiren program ve oyunlarda hissedilebilir. Ayrıca atıyorum 4 yıl sonra ekran kartını değişmek istediğinde yeni ekran kartlarıyla darboğaz yapma olasılığı i5'e göre daha düşüktür. Alttaki sistemi düşünebilirsin.

(840 Evo seçebilir ve soğutucu ekleyebilirsin. Sana kalmış.)


Adsız.jpg
 
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Ben bir kasa topladım onun hakkında görüşlerinizi istiyorum. Ona göre parçaları değiştirebilirim. Bu bilgisayarı oyun oynamak için topladım. Ssd olmasını istiyorum.

Arkadaşlar, yardımcı olabilecek biri yok mu?
Kardeşim sistem güzel. Benim tavsiyem 4690k al. i5 almışken ve üstüne GTX 970 alıyorsun. RAM'i tek modül al 8-8-8 gidersin. 2x4 biri boşuna yer kaplamasın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı