3800 TL'ye PC toplama

Orcunsarı

Megapat
Daha fazla  
i3 9100F.
XFX AMD Radeon RX570 RS XXX.
Anakart uyumsuzmuş önerile açığım.
Corsair Spec Delta RGB 650W (kasa aşırı pahalı ve önerilere açığız. Bunu almak istemiyoruz kaliteli öneriniz varsa onu dinliyicez.)
1TB 7200RPM HDD.
8 GB 3200MHz RAM.

3800TL.

Arkadaşlar kısa bir gezip bunları buldum arkadaşım için. Sizce nasıl? Kasayı değiştirmek istiyoruz çünkü cidden cok pahalı ve bütçeyi zorluyor.

Son düzenleme:
Evet, hocam. Mantıklı aslında. Ama Dark Raider pek kaliteli bir kasa sayılmaz. O yüzden pek önermemeye çalışıyorum. Ama eğer istediğimiz şey performanssa Dark Raider ve Aerocool Split'den başka seçeneğimiz yok gibi.
Evet, malzeme kalitesi kötü diyorlar fakat bu bütçede ben olsam yapabileceğim en iyi sirkülasyonu yapardım. Kaliteden birazcık feragat etsek sorun olmaz gibi ama görüş sizin.

@f3turan Split'in hava akışı iyi görünmüyor, PSU'su için ısınmayan kartlarla birlikte alınabilir. Dark Raider daha iyi gibi.
Bu dönem AMD devri bu yüzden minimum bir 1200 AF'li bir sistem alınız

1200 AF + B450 S2H = 1000₺
9100F + H310 S2V = 1050₺

Üstteki alınırsa OC ile ancak 9100F'e yaklaşılabiliyor. 4.2 GHz yapmak için ise soğutucu masrafı çıkabilir. Oysa 9100F Turbo ile 4.2 GHz'e çıkabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı