3800 TL'ye sistem toplama

Evet, şuan yanımda oturuyor. Kendisi oyun manyağı olmakla birlikte, donanımla hiç arası olmayanlardan.

Ekran kartı olarak hep powercolor önerdiğinizi gördüm forumda r9 290 için. Birkaç gündür araştırıyorum Sapphire'in soğutması Powercolor'dan iyi olduğunu gördüm TechPowerUp'da. Sapphire'in bir sorunu mu var acaba paylaşırsanız sevinirim.

Fiyatı 150 tl daha ucuz. Hem de aynı performans, hem de benzer ısı değerleri.

4790 alacaksanız z97'ye gerek yok bu işinizi görür. Artan paraya da bunu alın. Güç kaynağı olarak da bunu öneririm.

3800 tl bütçe var ise, sistem uprade yapmaya açık olmalıdır. İlla düşürülecekse de asus h97m-e'ye düşürülmelidir. Bundan aşağısı olmaz. MSI güzel tercih ama.

Bence işlemci 4790 yapmasına gerek yok alacağı soğutmayla onun performansını geçer zaten ama 4790 alacaksa kesinlikle z97 almamalı.

Yahu adamın 3800 tl bütçesi var o anakart ne öyle? Bu bütçeye asus h97m-e gider. Uprade şansı olmalıdır. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…