3800 TL'ye sistem toplama

SSD'yi samsung evo 120 gb ile değiştir. 240 abartı olmuş, hem de samsung en iyisi. Bu 1. İşlemciyi İ5 4690K al. 4670K'nın yenilenmiş halidir. Bu 2.
Ekran kartını Powercolor marka al. R9 290. Bu üç. Psu'yu az bir fark vererek zalman 80 plus 700W ile değiştir. Bu dört. Uzay montaj mı yapacaksın? Yanına da corsair 300r ya da 400r alabilirsin. HDD yok, RAM yok?

Ekran kartı olarak hep powercolor önerdiğinizi gördüm forumda r9 290 için. Birkaç gündür araştırıyorum Sapphire'in soğutması Powercolor'dan iyi olduğunu gördüm TechPowerUp'da. Sapphire'in bir sorunu mu var acaba paylaşırsanız sevinirim.

3800 tl bütçe var ise, sistem uprade yapmaya açık olmalıdır. İlla düşürülecekse de asus h97m-e'ye düşürülmelidir. Bundan aşağısı olmaz. MSI güzel tercih ama.

Bence işlemci 4790 yapmasına gerek yok alacağı soğutmayla onun performansını geçer zaten ama 4790 alacaksa kesinlikle z97 almamalı.

Yahu adamın 3800 tl bütçesi var o anakart ne öyle? Bu bütçeye asus h97m-e gider. Uprade şansı olmalıdır. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı