3800 TL'ye Sistem Toplama

EskiDostunuzMax

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Maksimum 3800 TL'ye çıkabildiğim bir bütçem var ve bunu topladım. Sizce bu bütçeye daha iyisi yapılabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    49,2 KB · Görüntüleme: 97
Onun yerine bunu alın çok daha iyi: DA-G2/R5 2500X/Asus RX570 Strix OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
İşlemciyi R5 2600 yaparsanız çok daha iyi olur, aradaki 130 TL farka değecektir. R5 2500X 4, R5 2600 6 çekirdekli bir işlemci. 480 GB SSD var, yetmez derseniz SSD'yi 120 GB yapıp yanına 1 TB HDD eklersiniz aynı fiyata gelir ve sizin topladığınızdan çok daha iyi.

Onun yerine bunu alın çok daha iyi: DA-G2/R5 2500X/Asus RX570 Strix OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
İşlemciyi R5 2600 yaparsanız çok daha iyi olur, aradaki 130 TL farka değecektir. R5 2500X 4, R5 2600 6 çekirdekli bir işlemci. 480 GB SSD var, yetmez derseniz SSD'yi 120 GB yapıp yanına 1 TB HDD eklersiniz aynı fiyata gelir ve sizin topladığınızdan çok daha iyi.
Bir şeyi anlamadım; nasıl benimkinden daha üst parçalara sahip olup daha ucuza denk gelebiliyor?

Sırf RGB diye ryzen tabanlı bir sisteme 2400 MHZ RAM alma. SSD JD hele hiç alma. Kasa da daha kaliteli hava akışı düzgün bir parça al. Sonuçta bu ürünleri sistem yükseldiğinde de muhtemelen kullanmış olacaksın.

Pek çok kişi övmüştü JD'yi, kusuru nedir?
Kalitesiz ürünler üreten bir kuruluşta ondan. Verilerini emanet edeceğin yerin sağlam olması ve ürünün arkasında durabilecek kişilerin olması önemli. Çin malı ürünler. Ayrıca o kaliteye pahalı bile. Aynı üründen daha uyguna ADATA SU650 var 240gb ve daha uygun.

Kalitesiz ürünler üreten bir kuruluşta ondan. Verilerini emanet edeceğin yerin sağlam olması ve ürünün arkasında durabilecek kişilerin olması önemli. Çin malı ürünler. Ayrıca o kaliteye pahalı bile. Aynı üründen daha uyguna ADATA SU650 var 240gb ve daha uygun.
Anlıyorum. Bir de grafik kartı bulunan bir sistem için Ryzen nasıl taban oluyor? Grafik birimi olarak çalışmayacak sonuçta.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı