3800TL iş için sistem toplama

Herkese merhaba;
Bütçe başlıkta yazılı. Oyun oynanmayacak, sadece e-ticaret işi yapılacak. Biliyorum bu iş için sistem biraz fazla ama babam ucuz olunca sanki 1-2 sene sonra yavaşlayacak zannediyor. Neyse kendi düşündüğüm sistem;
AMD R5 3600.
Gigabyte B450M S2H.
8*2 3200MHz RAM.
Ekran kartı elimizde var (GT 210)
ASUS kasa+PSU.

Sizce bu fiyata iş odaklı daha iyi bir sistem toplanabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
GT210'dan kat kat daha iyi ekran kartım var ama nedense photshop 2020'de kasıyor.

Önerim GT710 2 GB 64 Bit almanız yönünde.
Photoshop kullanacağımı söylemedim. E-ticaret için kullanılacak. Google Chrome, Excel tarzı programlar.
APU bir sistem toplasanız hem daha ucuza gelir hem de ileride yükseltebilirsiniz diye düşünüyorum.

İlk başta 3200G bakmıştım ancak daha sonra aynı fiyata 3100 var ve ekran kartım olduğu için 3100'ün daha mantıklı bir seçenek olduğunu düşündüm. Ama babam nedense güçsüz bir işlemci olduğunu düşünerek daha pahalı bir şey istiyor. Ondan dolayı R5 3600 seçtim.

Photoshop kullanacağımı söylemedim. E-ticaret için kullanılacak. Google Chrome, Excel tarzı programlar.

İlk başta 3200G bakmıştım ancak daha sonra aynı fiyata 3100 var ve ekran kartım olduğu için 3100'ün daha mantıklı bir seçenek olduğunu düşündüm. Ama babam nedense güçsüz bir işlemci olduğunu düşünerek daha pahalı bir şey istiyor. Ondan dolayı R5 3600 seçtim.

Hocam 4650G kullandım. Kendisi şu an piyasadaki en güçlü 2. APU'dur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı