İphone'nin 60hz ekranı android'in 60hz ekranıyla aynı değil hocam. Daha akıcı.O kadar para verip 60hz telefon kullanmak....
Mantıklı
O telefonun şarjı çok çabuk bitiyor.50k paraya iPhone 15 alacağına bu kombinasyonu yap: https://www.hepsiburada.com/samsung...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.22.3
![]()
ASUS ROG Strix XG259QN 24.5 inç 380Hz 0.3ms Full HD FreeSync Premium IPS eSports Pivot Gaming Monitör
ROG Strix XG259QN eSpor Oyuncu Monitörü — 25 inç (İzlenebilir 24,5 inç) FHD (1920 x 1080), 380 Hz (OC), Fast IPS, 1 ms GTG (minimum 0,3 ms), HDRwww.gaming.gen.tr
O telefonun şarjı çok çabuk bitiyor.
Rog Phone 7 o fiyata bulunuyor temiz ve sıfır.Ne alalım hocam bu paraya 380Hz telefon + 380Hz monitör kombini mi?
İkisi de garip karşılaştırma. FPS oyunlarıyla yatıp kalkmıyorsanız 380 Hz bayağı abartı. iPhone ise tamamen gösteriş için onun yerine
Liseye giden birisiyim ve sadece somestr,nisan ara tatili ve yaz tatilinde pc bakabiliyorum.Sizce hangisi daha mantıkliNeye ihtiyacınız olduğuna bağlı.
Liseye giden birisiyim ve sadece somestr, nisan ara tatili ve yaz tatilinde PC bakabiliyorum. Sizce hangisi daha mantıkli
ROG Phone 7 o fiyata bulunuyor temiz ve sıfır.
Liseye giden biriyim ve somestr,nisan ara tatili ve yaz tatilinde pc bakabiliyorum.sizce hangisi daha mantıklıİkisi de garip karşılaştırma. FPS oyunlarıyla yatıp kalkmıyorsanız 380 Hz bayağı abartı. iPhone ise tamamen gösteriş için onun yerine daha iyi telefonlar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.