Merhaba, ben uzun zamandan beri kulaklık araştırıyorum ve bunu buldum. 450TL iken alınmaz deniyordu, sizce 387TL'ye alınır mı bu kulaklık? Alınmaz ise neden ve başka öneriniz var mıdır acaba? Şimdi ise kulaklığın yazılımı da değişmiş.
Rampage Rm-k60 Drop Plus All In One Usb 7,1 Typ-c ve 3.5 mm Çıkışlı Surround Gaming Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Çin'den satın alabilme ihtimaliniz varsa Eksa E900 Pro modelini satın alın. Aynı ürün. Rampage markasının logo basmış olduğu bir üründür. Çin'den alırken daha uyguna getirme ihtimaliniz var. Ve ayrıca Çin'deki versiyonu yenilenmiş diye duymuştum. Eğer yurt dışı alışveriş yapamam diyorsanız satın alabilirsiniz.
Kullandığımı söylüyorum. Rehber hazırlamıştım, orada yazdıklarım hala geçerli. 4 ay geçti mikrofonunda gram kalite azalması yok. Alınmaz diyenler ne kadar tecrübe etmiş, neye göre söylüyor?
Hocam ana üretici modelini ilerki dönemlerde yeniler ama bizim logocu Rampage belirli bir süre stok kasıp Online mağazaları o model ile doldurur. Rampage de yeniler keyiflerine kalmış.