MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 30 Ağustos 2022 #11 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Hocam sanırım o Game Pass'ta var daha birkaç saat önce Game Pass almıştım. Genişletmek için tıkla... Ama şöyle düşün 1 ay oynayabilirsin sadece ama direkt indirimden alırsan senin olur.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Hocam sanırım o Game Pass'ta var daha birkaç saat önce Game Pass almıştım. Genişletmek için tıkla... Ama şöyle düşün 1 ay oynayabilirsin sadece ama direkt indirimden alırsan senin olur.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 30 Ağustos 2022 #12 Dolara yatır ve bekle yada@Hank J Wimbleton hocanın dediği gibi yap.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 30 Ağustos 2022 #13 Linux Aliskanligi dedi: Dolara yatır ve bekle ya da@Hank J Wimbleton hocanın dediği gibi yap. Genişletmek için tıkla... Hocam burada Robux ilanı açsabiliyor muyum peki?
Linux Aliskanligi dedi: Dolara yatır ve bekle ya da@Hank J Wimbleton hocanın dediği gibi yap. Genişletmek için tıkla... Hocam burada Robux ilanı açsabiliyor muyum peki?
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 30 Ağustos 2022 #14 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Hocam burada Robux ilanı açsabiliyor muyum peki? Genişletmek için tıkla... O işlerden fazla anlamıyorum. :/
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Hocam burada Robux ilanı açsabiliyor muyum peki? Genişletmek için tıkla... O işlerden fazla anlamıyorum. :/
apata Femtopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #15 arm1 dedi: Akşam Milan'a MS2 bas! Genişletmek için tıkla... Tutar mı harbiden? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2022
arm1 Kilopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 428 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #16 apata dedi: Tutar mı harbiden? Genişletmek için tıkla... Dostum ben şaka olsun diye demiştim forum kuralları gereği bu tür şeyler yasak diye biliyorum fakat Milan sezona iyi başladı tabii YTD.
apata dedi: Tutar mı harbiden? Genişletmek için tıkla... Dostum ben şaka olsun diye demiştim forum kuralları gereği bu tür şeyler yasak diye biliyorum fakat Milan sezona iyi başladı tabii YTD.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.173 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #17 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Çok mantıklı hocam fikir aklıma yattı teşekkürler iyi günler. Genişletmek için tıkla... Yatırım tavsiyesi değildir. Elinde patlarsa ya da zarar edersen kimse sorumlu değil.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Çok mantıklı hocam fikir aklıma yattı teşekkürler iyi günler. Genişletmek için tıkla... Yatırım tavsiyesi değildir. Elinde patlarsa ya da zarar edersen kimse sorumlu değil.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 30 Ağustos 2022 #18 Veli1026 dedi: Yatırım tavsiyesi değildir. Elinde patlarsa ya da zarar edersen kimse sorumlu değil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam zaten 38TL ile en fazla oyun alacaktım sıkıntı değil.
Veli1026 dedi: Yatırım tavsiyesi değildir. Elinde patlarsa ya da zarar edersen kimse sorumlu değil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam zaten 38TL ile en fazla oyun alacaktım sıkıntı değil.
apata Femtopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #19 arm1 dedi: Dostum ben şaka olsun diye demiştim forum kuralları gereği bu tür şeyler yasak diye biliyorum fakat Milan sezona iyi başladı tabii YTD. Genişletmek için tıkla... Şansım harbi kötü hocam daha 1 gol atamadılar .
arm1 dedi: Dostum ben şaka olsun diye demiştim forum kuralları gereği bu tür şeyler yasak diye biliyorum fakat Milan sezona iyi başladı tabii YTD. Genişletmek için tıkla... Şansım harbi kötü hocam daha 1 gol atamadılar .
arm1 Kilopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 428 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #20 apata dedi: Şansım harbi kötü hocam daha 1 gol atamadılar . Genişletmek için tıkla... Ahahahaa, unlucky hocam. Ne demişler; "Kasa her zaman kazanır "
apata dedi: Şansım harbi kötü hocam daha 1 gol atamadılar . Genişletmek için tıkla... Ahahahaa, unlucky hocam. Ne demişler; "Kasa her zaman kazanır "