MzSe
Hectopat
Ama şöyle düşün 1 ay oynayabilirsin sadece ama direkt indirimden alırsan senin olur.Hocam sanırım o Game Pass'ta var daha birkaç saat önce Game Pass almıştım.
Ama şöyle düşün 1 ay oynayabilirsin sadece ama direkt indirimden alırsan senin olur.Hocam sanırım o Game Pass'ta var daha birkaç saat önce Game Pass almıştım.
Dolara yatır ve bekle ya da@Hank J Wimbleton hocanın dediği gibi yap.
O işlerden fazla anlamıyorum. :/Hocam burada Robux ilanı açsabiliyor muyum peki?
Akşam Milan'a MS2 bas!![]()
Dostum ben şaka olsun diye demiştim forum kuralları gereği bu tür şeyler yasak diye biliyorum fakat Milan sezona iyi başladı tabiiTutar mı harbiden?
Yatırım tavsiyesi değildir. Elinde patlarsa ya da zarar edersen kimse sorumlu değil.Çok mantıklı hocam fikir aklıma yattı teşekkürler iyi günler.
Yatırım tavsiyesi değildir. Elinde patlarsa ya da zarar edersen kimse sorumlu değil.
Şansım harbi kötü hocam daha 1 gol atamadılarDostum ben şaka olsun diye demiştim forum kuralları gereği bu tür şeyler yasak diye biliyorum fakat Milan sezona iyi başladı tabiiYTD.
Ahahahaa, unlucky hocam. Ne demişler; "Kasa her zaman kazanırŞansım harbi kötü hocam daha 1 gol atamadılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.