mazlum3535
Hectopat
Ben olsam zalman alirdim. Fakat zalman psu sertifikali mi?
Onu biz de biliyoruz. Fakat arkadaşımızın bütçesini aşıyor. Oynayacağı oyunlar da belli. Yeter de artar RX 570.
Fiyatı yüksek geldi bana onun yerine FSP 500w 85 plus alabilirsiniz. Daha ucuz hemde.Zalman 500W ZM500-txıı megamax 80+ güç kaynağı bu PSU.
3900TL'ye sistem önerir misiniz? Sinerji PC toplama sihirbazından olursa sevinirim? İçinde Gigabyte RX 580 8 GB olsun ama.
PSU 80+ ve kaliteli olsun.
Onu sende biliyorsun demek?
Bugün en ucuz RX 570 1200 TL civarında satılıyor. 1650 Super ise 1400 TL civarında. Anakarttan ekran kartından kısılacağına depolamadan veya RAM'den kısılması daha doğru bir hamle olur. Zira depolamanın da RAM'in de yerini ilerleyen zamanlarda doldurabilirsin.
Onu sende biliyorsun demek?
Bugün en ucuz RX 570 1200 TL civarında satılıyor. 1650 Super ise 1400 TL civarında. Anakarttan ekran kartından kısılacağına depolamadan veya RAM'den kısılması daha doğru bir hamle olur. Zira depolamanın da RAM'in de yerini ilerleyen zamanlarda doldurabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.