3900 TL'ye dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
3900
Temiz bulursam 2. El de düşünürüm. Peki önerir misiniz laptoplar da ikinci eli.
Temiz kullanılmışsa neden olmasın. Ben şöyle bir şey buldum hocam;
Özellik olarak iyi. İ7-3610QM 4C/8T bir mobil işlemci. GT 650M'de desteği çekilse de ara sıra oyun oynamak için ideal. Yani buna benzer bir şey bakmanız daha iyi olur.
 
Sahibinden üzerinde daha ucuza QM serisi işlemcili cihaz bulunuyor hocam. Ederi 3900 olamaz U serisi işlemcili bir cihazın.
Hocam zaten pazarlık payı tabiki var fakat cihaza 16GB DDR4 RAM ve ek olarak 222GB SSD + 1TB HDD taktık. Çizimde de sıkıntı çıkarmaz oyunda(zaten çıkarmıyor) da. Neyse konudan çok uzaklaşmayalım.


Temiz bulursam 2. El de düşünürüm. Peki önerir misiniz laptoplar da ikinci eli.
Hocam dediğiniz bütçede çizim için 0 laptop kesinlikle önermem, işinizi görmez.
 
Temiz bulursam 2. El de düşünürüm. Peki önerir misiniz laptoplar da ikinci eli.
Temiz olduguna guvendiginiz birisi olmali. Bir laptopun kumas uzerinde bile kullanilmasi omrunu etkliyor. Ben de sizin gibi ogrenci iken cizimler yapmam gereken dersler aliyordum. Tavsiyem biraz calisip veya akrabalardan egitime destek diyerek butce artirmaniz. Basiniz agrimasin.
 
Bayağı komiksin u işlemcilerden bahsediliyor.
Konu sizin bilgisayarınız değil ayrıca U serisi bir işlemci 3.1 GHz olunca bir şey değişmez. Ayrıca konuya konu dışı bir şey yazamazsınız ve siz böyle bir konuya düpedüz satış ilanı koymuşken hala kendinizi savunmanız üzücü.
 
Bunu alan net kazıklanır. Asıl sizin piyasadan haberiniz yok. 4000 lira buna veren adam gider o fiyata sıfır Acer Swift 3 alır indirime girince. Saçma sapan önerilerinizi kendinize saklayın. İnsanları yanlış bilgilendiriyorsunuz.
 

Hocam bunun fiyatı değerinden biraz pahalı ve benim dediğim laptopumdan da birçok şeyi(ram, ssd) daha düşük. Ben zaten masaüstü almak için satıyorum yoksa tüm işlerimi görüyor günde saatlerce oyunumu da oynatıyor. 16 GB DDR4 + SSD olması da ayrı bir avantaj sağlıyor. Attığınız laptop biraz pahalı.
 
Ben de sana diyorum ki o fiyatlara çok daha sağlam cihazlar var. Bak mesela;
O senin attığın cihazdan yüz kat daha iyi. Bunu mu alırsın onu mu? O fiyata koyanlar genellikle donanımdan anlamayan insanları kazıklamak için o fiyata koyarlar. Gerçekten donanımdan anlayan birisi 4000 liraya U serisi işlemcili, 920M gibi vasat bir karta sahip bir cihaz almaz. Döneminin giriş seviyesi bir cihazı o fiyata satmak vicdansızlıktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı