Çözüldü 3900 TL'ye Monster Tulpar T5 v1.4.1 Laptop

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guduksahan

Hectopat
Katılım
6 Haziran 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Monster Tulpar T5 V1.4.1 almayı düşünüyorum. 3900 TL civarı fiyatı var. Sizce almaya değer mi?
 
Bence Monster'a okadar vermek değmez.
 
@Ulgoray Yaptığınız yorum bence çok yanlış ve gereksiz. Tulpar 3700 TL şu an zaten (havale ile) MSI ise 4403 (havale ile). Kredi kartı ile baktığımızda 3900 TL ile 4498 TL gibi bir uçurum var. Tulpar modellerinin kasası MSI'da bir zamanlar kullandığı kasa. Kalitelidir. A5 ve diğer modellerindeki kasalar ile karıştırmayın. Ayrıca donanım olarakta 1 adım önde Monster. Aradaki 700 TLlik fark çok yüksek bir rakam.
 
@Sociologist Madem bu kadar kaliteli kasalar yapıyordu, niye bıraktı o zaman MSI Clevo ile çalışmayı? Ben arkadaşa fiyatları takip etmesini istedim. Uygun bir fiyatta o ürünü bütçesinde alınabilir. Monster'in kasaları kaliteli değildir ve bunu bu forumda hep vurgulayacağim ve kimseye önermeyeceğim. Donanımın herşey olmadığını uzun zaman önce öğrendim.
 
Şubat ayında aldım dediğin bilgisayarı şuana kadar bi pişmanlığım olmadı. Gereksiz yorumlara bakma 4000-4.500 TL verip daha düşük performans elde edersin. Monster'ın soğutması başarısız diyorlar sanki kullandılar Tulpar modellerini GTA 5'te very high'da oynuyorum turbo fanı açtığımda 65-70 derece işlemci 55 derece GPU sıcaklığı oluyor. Benden tavsiye gidip 850M, 950M, 960M tercih etme. Kasa kalitesi de bence yeterli düzeyde zaten bu cihazlar telefon değil sağa sola fırlasın tekme atıp sektirmeyeceksin bilgisayarı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı