3900X için Sıvı Soğutma Önerisi

StyxFALL

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese,
3900X stok fan ile kullanıyorum sıvı soğutma konusunda çok fazla seçenek var ve karar veremiyorum. Kasam da çok iyi hava akışı sağlamadığı için onu da değiştireceğim. Sıvı soğutma konusunda kafam karışmış durumda. Benchmarklarına bakıyorum ama hangisi en iyisidir karar veremedim. Aslında önceliğim işlemcimi iyi derecede soğutmak ama RGB fanlı bir model olursa hiç fena olmaz :) Sıvı soğutmayı belirledikten sonra ona uygun bir de kasa alacağım.
Hem sıvı soğutma hem de kasa konusunda önerilerinizi almak istedim.
Bütçe sıvı soğutma için 1300 lira maksimum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kasa müsait değilse X62 de alabilirsiniz. Aralarında yok denecek kadar az fark var. (ses ve soğutma performansı olarak)

Kasa olarak aşırı hoşuma giden NZXT kasalarına bakmanızı öneririm.

Şu an kullandığım kasa aslında görünümde güzel ama hava akışı hiç iyi değil :) yan kapağını açınca 15-16 derece oynuyor. Kullandığım fanların da etkisi vardır tabii. Sıcaklık konusunda beni üzmeyecek bir ürünse ciddi ciddi alacağım
Fanlar RGB değil. Ayrıca evet bu kasa güzel öneririm.
Peki fanın RGB olmasına çok takılmıyorum ama RGB fanlı olup X72 ile yarışabilecek bir soğutma biliyor musunuz?

Merhabalar herkese,
3900X stok fan ile kullanıyorum sıvı soğutma konusunda çok fazla seçenek var ve karar veremiyorum. Kasam da çok iyi hava akışı sağlamadığı için onu da değiştireceğim. Sıvı soğutma konusunda kafam karışmış durumda. Benchmarklarına bakıyorum ama hangisi en iyisidir karar veremedim. Aslında önceliğim işlemcimi iyi derecede soğutmak ama RGB fanlı bir model olursa hiç fena olmaz :) Sıvı soğutmayı belirledikten sonra ona uygun bir de kasa alacağım.
Hem sıvı soğutma hem de kasa konusunda önerilerinizi almak istedim.
Bütçe sıvı soğutma için 1300 lira maksimum.
NZXT Alın mutlu olun.

@StyxFALL Kraken X72 üzerine soğutucu tanımıyorum. Çok fazla high-end ve custom sıvı soğutma sistem toplama videosu izledim. Hobim diyebilirim. AIO olarak en çok tercih ettiklerini gördüğüm soğutucu X62 ve X72. Işıklı mışıklı yapanlar da zaten fanları çıkartıp yerlerine adreslenebilir ve yine high-end kategoride RGB Thermaltake fanlar takıyorlar. Siz de isterseniz öyle yapabilirsiniz.

@StyxFALL Kraken X72 üzerine soğutucu tanımıyorum. Çok fazla High-end ve custom sıvı soğutma sistem toplama videosu izledim. Hobim diyebilirim. AIO olarak en çok tercih ettiklerini gördüğüm soğutucu X62 ve X72. Işıklı mışıklı yapanlar da zaten fanları çıkartıp yerlerine adreslenebilir ve yine High-end kategoride RGB Thermaltake fanlar takıyorlar. Siz de isterseniz öyle yapabilirsiniz.
X72 konusunda bu kadar eminseniz üzerine daha fazla araştırmam QP bilişim'de de sanırım fiyat indirimi var. 11.11 indirimlerini mi beklesem? Kasa da alacağım çünkü :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı