3900XT sistem nasıldır?

Murat6161

Decapat
Daha fazla  
İyi bir sistem toplayabilmiş miyim arkadaşlar? yorumlarınızı bekliyorum. Profil fotoma koyuyorum, fotoya bakabilirsiniz.

Kasa: Cooler Master C700M.
Anakart: MSI MEG GODLIKE X570.
RAM: G.Skill 128 GB 3600MHz CL18.
Işlemci: Ryzen 9 3900XT.
Güç kaynağı: Corsair hx1200.
M.2 SSD: XGB 1TB S50 5GB yazma 4.4 GB yazma.
SSD: Samsung Evo 1TB 500 MB yazma 500 MB okuma.
HDD: Segenta 2 TB.
Işlemci macunu: Cooler Master nano macun.
İşlemci soğutucu: Cooler Master ML360 sıvı soğutma.
Kasa ön fan: Cooler Master holo 120 3adet kasa tavan fan: MSI maxs fan 3adet kasa arkafan: Cooler Master holo 120 1 adet mouse: MSI GM30 kulaklık: MSI GH61 klavye: Game Power saber RGB.
Ses sistemi: Rampage RMS311.

Son düzenleyen: Moderatör:
Godlike yerine Tomahawk gibi daha hesaplı bir seri toplasanız daha iyi olurdu. O PSU yerine de daha hesaplısını alsanız en kral PC'lerden toplardınız. Bir de "XT" serisi çok gereksiz. Onun yerine "X" serisi alsanız daha iyi olur.

Evet, güzel olmuş. Ne kadar tuttu toplam?
Bir de ekran kartı nerede?

Ekran kartını bekliyom sistemi kurmak için MSI 3080 Gaming X Trio stoklara gelmedi bir türlü.
GODLIKE yerine Tomahawk gibi daha hesaplı bir seri toplasanız daha iyi olurdu. O PSU yerine de daha hesaplısını alsanız en kral PC'lerden toplardınız. Bir de "XT" serisi çok gereksiz. Onun yerine "X" serisi alsanız daha iyi olur.

Biliyom XT'ye coğu kişi sacma diyor bende XT'yi 4300 TL ye aldım XT ilk cıktığında şu an X aldığım XT fiyatını geçti zararım yok XT alma sebebim 3950X alacakdım XT onun la aynı seviyede olduğu için XT aldım alma sebebim bu yani.
Ekran kartını yazmayı unutmuşsunuz.

Kral ekran kartını almadım o yüzden MSI 3080 Gaming X Trio dahaden satışa cıkmadığı için alamadım denildiğine göre subat gibi gelecekmiş stoklara.
Güzel olmuş olmasına ancak verdiğiniz para ve o paraya daha iyisi toplanır mıydı o önemli ve ekran kartı nerede?

Bu paraya en iyisi bu PC fiyatları cıkmadan toplatım Haziran'ta başla dım toplamaya.
Tek ekran kartı almadım oda MSI 3080 Gaming X Trio satışa cıkmasını bekliyom.

Not kasa 5400TL en son stokta gördüğümde 9000TL'ye cıkdığını görtüm ve şu an stokta yok.

Anakart 5400TL'ye aldım
Uygun olduğunu buradan anlayabilirsin anakartın şu anki fiyadına bakabilirsiniz 7700 TL.

Son düzenleme:
Vuhuuuuuu kasa 5000TL mi 😱😱 şaka bir yana hayırlı olsun güzel sistem olmuş.

5400 indirimde aldım bir de 6000 TL'den kargoyla gelde ilk an şok oldum dev kasa yanında insan kücük duruyor o kadar deyim sen anla şu an stokda kalmadı maalesef iyi zaman da aldım Amazon'da 2 hafda önce 9 bin TL'ye satıliyordu oda satıldı kalmadı daha.

5400 indirimde aldım bir de 6000 TL'den kargoyla gelde ilk an şok oldum dev kasa yanında insan kücük duruyor o kadar deyim sen anla şu an stokda kalmadı maalesef iyi zaman da aldım Amazon'da 2 hafda önce 9 bin TL'ye satıliyordu oda satıldı kalmadı daha.

Sakıncası yoksa işiniz nedir acaba, böyle bir sisteme parayı verirken eliniz hiç titremedimi aşırı merak ediyorum :D

Sakıncası yoksa işiniz nedir acaba, böyle bir sisteme parayı verirken eliniz hiç titremedimi aşırı merak ediyorum :D.

Taksit taksit alırken yani parca parca fazla acımıyor peşin alsam saden böylesini topladığım fiyatın 2 katına satıyorlar saden kasanın icinde MSI anakart varsa anakartı 2 kat fiyat koyuyalar

Yakın da YouTube deyim sistem toplama videosuyla istem videosu cekdim fotoyu cekerken Instagram'da paylaştım.
IMG_20201219_123531_168.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı