3900XT sistem bu fiyatlara iyi mi?

Bu kadar yüksek bütçede keşke Gamepower ve Rampage'e yönelmeseydiniz.
Hayırlı olsun.

Gamepower ve Rampage'yi RGB'den dolayı tercih ettim. Zevk meselesi. Yoksa bende klavye vardı. Önceki bilgisayardan kalma, RGB'li. O da bu Gamepower kadar modu yoldu.

Masanızı çok beğendim nereden aldınız?

Masayı özel yaptırdım. Ölcüleri, kilit sistemini, her şey benim düzenlememle oldu. Her iki taraftan da cekmecelerin hepsi kilitleniyor 1 kilit sayesinde.

Hocam sisteminizi Instagram'da görmüştüm galiba.

Doğrudur videosu da var sistemin. Bir tek ekran kartı bekliyorum. Sonra YouTube'dayım. Sistem videosu, sonra canli yayınlar başlıyacağım en ağır oyunlar. Bakalım neler olacak zamanı gelince.

Senin sistem toplamaya dahi bir bilgin yok öğrende gel.

Anlıyorum sizi, 128 GB RAM ile ne yapacaktınız acaba? Bir de 30.000 TL'lik sistemde R9 3900XT mi vardı? Harika. Para nedir nasıl çöpe atılır oynat bakalım. O kadar cahilsiniz ki size bir şey anlatmaya çalışmayacağım. İnşallah ekran kartını alırken de kazıklanırsınız.

Anlıyorum sizi, 128 GB RAM ile ne yapacaktınız acaba? Bir de 30.000 TL'lik sistemde R9 3900XT mi vardı? Harika. Para nedir nasıl çöpe atılır oynat bakalım. O kadar cahilsiniz ki size bir şey anlatmaya çalışmayacağım. İnşallah ekran kartını alırken de kazıklanırsınız.

Senin demek istetiğini anlıyom sen R9 3900XT yerime Ryzen 9 5900X alsan diyorsun da doğru ama ben XT cıkdığında hemen satın aldım 3900XT cıkar cıkmaz ne yababilirim bunu söyle cöpemi atayım de 5900X'i alıyim ama ucuza aldım yani karım o şu an 3900XT 4900TL ve beğenmediğin olayı uzun cana acıkla okuyucam cevap vereceğim bakalım neymis sistemte kötü olan.
Kasa 5500 TL mi? Çok gereksiz harcama var ama heveslenmişsin. Güzel sistem, hayırlı olsun.

Benim topladığım sistem cimri sistem değil her şeyin kalitelisini aldım aslında kasa olarak Cooler Master C700P alacakdım 3000BINTL ye sonra vazgecip üst seviye kasasını aldım işlemciye gelirsek işlemci cıkar cıkmaz piyasaya son sistem olduğu için aldım yoksa bende biliyom R9 5900X almayı. Senin gibilerin yabacağı dır heves işi biz yaparsak tam yabarız ekran kartını aldıktan sonra ileride yükseltmenin devamı gelecek saden sen sşimdi bilmiyosundur bu kasanın icinde ekran kartını dikkoymak ıda desdekliyor bağlantı kaplosunuda veriyor bilgin olsun. 3080 ekran kartını aldıktan sonra böyle devam eder sistem 4080 cıkdımı kople sistemi sıvı soğutma yabıcam bukasa onu desdekliyor her şeyi heves zennetme ileriye dönük yatırım kasa her zaman değiş tirmek zorunda kalmak için her şeyin en eyisi işlemcide oýleydi cıkdı ama yeder 5900X'le arasın da 6 bin Pass puan var onu da arasındaki fiyada say yani cevap olqrak başka sorun olursa yaz cevaplarım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı