3950 TL'ye GTX 1650S Sistem nasıldır?

SanDisk SSD Plus önermiyorum asla. Ben araştırmadan SanDisk'de sorun olmaz diye 480GB versiyonunu almistım yazma hizlari duştu hemen.

Hocam hangi SSD'yi yazsam millet kronik sorunlu diyor bende kararımı SanDisk'de verdim yorumları da cidden iyi sıkıntı nedir anlayamadım.

A400 kronik sorunlu.
Kanıt bekliyorum. Ne gibi bir kronik sorunu varmış? Kronik dediğiniz fabrika çıkışlı hatalı, genelde her kullanıcıda aynı sorun olan bir şeydir. Arkadaşım kullanıyor, ben önerdim. Hiçbir sorunla karşılaşmadı. Evet, bekliyorum kanıtınızı.

Hocam bunu öneriyor musunuz

.
Cylon serisi orta düzey. Patlama bozulma yapmaz diye düşünüyorum ama High Power 500W'da tercih edilebilir.

Hocam bu arada şu PSU konusuna değineyim, kimseye PSU beğendiremiyorum bir ara FSP alayım dedim biri çıkıp şu daha iyi bu daha iyi dedi SilverStone'lar gösterdim hala birileri şunu alsan daha iyi diyor bunu gösteriyorum yine aynı cevap Allah aşkına uçak yapmıyorum sıkıntı çıkarmayan herhangi bir PSU'ya açığım neden podyuma çıkartıcakmışım gibi davranıyorsunuz anlamış değilim.
Cylon serisi orta düzey. Patlama bozulma yapmaz diye düşünüyorum ama High Power 500W'da tercih edilebilir.

Hocam bu arada şu PSU konusuna değineyim, kimseye PSU beğendiremiyorum bir ara FSP alayım dedim biri çıkıp şu daha iyi bu daha iyi dedi SilverStone'lar gösterdim hala birileri şunu alsan daha iyi diyor bunu gösteriyorum yine aynı cevap Allah aşkına uçak yapmıyorum sıkıntı çıkarmayan herhangi bir PSU'ya açığım neden podyuma çıkartıcakmışım gibi davranıyorsunuz anlamış değilim.
.
Bu RAM nasıldır.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…